Tarih: 22.05.2024 10:45

ESKİ MEZUNLAR KARDEŞLERİNİ UNUTMADI

Facebook Twitter Linked-in

ESKİ MEZUNLAR KARDEŞLERİNİ UNUTMADI

Muş Yetiştirme Yurdu Mezunları ile şuan da koruma ve bakım altında bulunan gençler, halı saha maçında bir araya geldi. 

 

Muş Yetiştirme Yurdu mezunları ve koruma ve bakım altında bulunan gençler arasında kardeşlik bağlarını sağlamlaştırmak ve devamlılığını sağlamak adına örnek bir etkinliğe imza atıldı.

Muş Yetiştirme Yurdu mezunları tarafından organize edilen halı saha maçında şuan da koruma ve bakım altında  bulunan gençler ile mezunlar futbol maçında bir araya geldiler. Kardeşlik havasında oynanan maç eşitlikle sonuçlandı.

Oynanan maçı Yetiştirme Yurdundan mezun olan ve Muş Yetiştirme Yurdu Mezunları Spor Kulübü başkanlığı yapan daha önce hakemlik geçmişi olan ve şu anda Türkiye Futbol Federasyonu Üst Klasman Temsilciliği yapan her zaman çocukların, gençlerin yanında olan ve daima onları destekleyen Ferzende Emre yönetti. 

Düzenlenen maçı, kurum müdürleri ve yurttan mezun olan birçok kişi izledi. Maç sonunda bu tür organizasyonların tekrarlanacağı kardeşlik bağlarının sıkılaştırılması gerektiği mesajı verildi.

Muş Yetiştirme Yurdu Mezunları Spor Kulübü kulüp başkanı Ferzende Emre bu tür organizasyonlar gençlerimizin moral ve motivasyonlarını artıracağı düşüncesiyle ve kardeşlik bağlarının sımsıkı olması amacıyla gerçekleştirdiklerini belirterek: " sevgi evlerinde yaşayan çocuklarımızın sosyal kültürel psikolojik yönden kendilerini geliştirebilmesi topluma yararlı birer evlatlar olarak yetişmesi amacıyla bizde yetiştirme yurdu mezunları olarak elimizden gelen gayreti sarf etmeye çalışıyoruz. Zaman zaman bu tür etkinliklerimiz olacak. Sevgi evlerinde kalan gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak bu tür etkinlikleri bundan sonrada inşallah yapmaya devam edeceğiz. " dedi.

Oynanan halı saha maçının ardından oynayan futbol maçı yapan ve karşılaşmayı takip etmek için gelen tüm misafirlere tatlı ve içecek ikramında bulunuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —