Tarih: 15.11.2020 23:58

FOTOĞRAF SANATÇILARI, SONBAHARI FOTOĞRAFLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

 

Muş Fotoğraf Sanatı Derneği üyesi fotoğrafçılar kentte sonbahar fotoğraflarını görüntüledi. Merkeze bağlı birçok bölgede sonbahar manzaralarını fotoğraflayan sanatçılar, doğal güzellikleri gözler önüne serdi.

Muş Fotoğraf Sanatı Derneği başkanı Sezgin Yalçıner, sonbahar fotoğrafları çekerken huzur bulduklarını belirterek, Muş´ta son baharın bütün renklerini bulabileceğiniz mekânların olduğunu belirterek;? İlimizin tanıtımını yapmak açısından derneğimiz aktif çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilimizde bulunana her mevsim olduğu gibi sonbaharda da harika fotoğraflar çekebileceğiniz mekânlar var. Son baharın eşsiz güzelliğini tüm renkleriyle yansıtan çok güzel tarihi ve coğrafik yerlerimiz mevcut. Sonbaharda özellikle ilimizin doğal güzelliklerini, tarihi-kültürel zenginliklerini ve bunun yanında da yaşam fotoğraflarını fotoğraflamak huzur verici bir duygu.

Derneğimize üye arkadaşlarımızla birlikte ilimizin kırsal kesiminde bulunan ormanlarımızı, yaşam fotoğraflarını çekiyoruz. Uyku moduna geçen tabiatın, ağaçların sararan yaprakları renk cümbüşüne dönüştüğünün fotoğraflıyoruz. Özellikle bu güzellikleri fotoğraflayarak, buraları göremeyen insanların beğenisine sunma arzusundayız. Sonbahar başta olmak üzere tüm mevsimlerde ilimizin tarihi ve coğrafi güzelliklerinin fotoğraflarını tanıtacağımız bir sergi açmayı düşünüyoruz. Bu amaçla ilimizi görmemiş tanımayan insanlara ilimizin güzelliklerini tanıtma gayreti içinde olacağız? dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —