Tarih: 22.02.2021 19:14

FOTOĞRAF SANATÇILARI, KIŞ GÜZELLİKLERİNİ FOTOĞRAFLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

FOTOĞRAF SANATÇILARI, KIŞ GÜZELLİKLERİNİ FOTOĞRAFLIYOR

Muş Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından Muş´ta kış mevsimine oluşan buzdan görselleri ve doğal olarak oluşan bir birinden güzel görüntüleri fotoğraflayarak, Muş´un tanıtımına katkıda bulunuyorlar.

 

Muş Fotoğraf Sanatı Derneği üyesi fotoğrafçılar kentte Kış fotoğraflarını görüntüledi. Merkeze bağlı birçok bölgede Kış manzaralarını fotoğraflayan sanatçılar, doğal güzellikleri gözler önüne serdi.

Muş Fotoğraf Sanatı Derneği başkanı Sezgin Yalçıner, Kış, fotoğrafları çekerken biraz üşüyoruz ama, Muş´ta Kış’ın zor yanları olduğu gibi güzel yanlarının olduğunu da belirterek; “İlimizin tanıtımını yapmak açısından derneğimiz aktif çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilimizde her mevsim olduğu gibi Kışın da harika fotoğraflar çekebileceğiniz mekânlar var. Kış mevsiminin kendiliğinden oluşturduğu eşsiz güzelliğini tüm detaylarıyla yakalayabileceğimiz çok güzel tarihi ve coğrafik yerlerimiz mevcut. İlimizin her mevsimde ayrı bir güzel görünen doğal, tarihi-kültürel zenginliklerini ve bunun yanında da yaşam fotoğraflarını fotoğraflamak huzur verici bir duygu.

Derneğimize üye arkadaşlarımızla birlikte ilimizin kırsal kesiminde bulunan yerlerde, yaşam fotoğraflarını çekiyoruz. Uyku moduna geçen tabiatın, ağaçların buz tutan görüntülerini fotoğraflıyoruz. Özellikle bu güzellikleri fotoğraflayarak, buraları göremeyen insanların beğenisine sunma arzusundayız. İlimizde tüm mevsimlerde tarihi ve coğrafi güzelliklerinin fotoğraflarla  tanıtacağımız bir sergi açmayı düşünüyoruz. Bu amaçla ilimizi görmemiş tanımayan insanlara ilimizin güzelliklerini tanıtma gayreti içinde olacağız” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —