Tarih: 03.09.2021 19:16

GENÇLİK LİDERLERİ VE GÖNÜLLÜLER KİTAP KRİTİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

GENÇLİK LİDERLERİ VE GÖNÜLLÜLER KİTAP KRİTİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezindeki gençlik liderleri ve gönüllüler ‘Kitap Okuma Halkaları´ projesi kapsamında bir araya gelerek kitap kritiği yapıp fikir alışverişinde bundular.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nde her hafta ‘Kitap Okuma Halkaları´ projesi kapsamında bir araya gelen gençler her hafta bir kitabın kritiğini yaparak fikir alış verişinde bulunuyorlar.

Bu kapsamda Gençlik Liderleri ve Gönüllü Liderler, ‘Kitap Okuma Halkaları´ faaliyetleri kapsamında Gençlik Merkezlerinde bir araya gelerek Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’ kitabın kritiğini gerçekleştirdi.

Gençlik Merkezlerinde geçtiğimiz yıllarda başlatılan ‘Kitap Okuma Halkaları´ projesi kapsamında okuma etkinliği düzenlediklerini ve bu kapsamında son olarak Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’ kitabının kritiğini yaptıklarını belirten Gençlik Liderleri; “Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’ kitabının kritiğini gerçekleştirdik. ‘Kitap Okuma Halkaları´ projemiz ile hem kitap okuma alışkanlığını kazanma hem de okuduğumuzu anlayıp ve anlatma özelliğimizi geliştirmek istedik. Korona virüs salgını öncesinde okullara giderek öğrenciler ile bir araya geliyorduk. Salgın nedeniyle ara verildi. Bizde kendi aramızda alınan tedbirler kapsamında Gençlik Merkezimizdeki Gönüllülük Kulübünde gönüllü geçlerle bir araya geldik. Gençlere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, analitik düşünen, konuşmaları doğru şekilde algılayabilen ve aktarabilen, olayları ve olguları yorumlayabilen, sorgulayan, tartışan, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak amaçlanmaktadır.” şeklinde konuştular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —