Tarih: 19.05.2024 15:35

GENÇLİK SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Facebook Twitter Linked-in

GENÇLİK SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kent Meydanında yapılan kutlama programında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda üretilen ürünler sergilendi.

 

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Muş Alparslan Genç Ofis tarafından Yükseköğretim yurtlarında ve üniversite yerleşkesinde bulunan Ofis’te açılan kurslara katılan öğrencilerin yapmış oldukları el sanatları, geri dönüştürülen ürünler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Vali Avni Çakır tarafından da ziyaret edilen sergide tezhip, rölyef, geri dönüşüm, ahşap, karakalem resim ve el örgüsü ürünler sergilendi.

Vali Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır sergilenen ürünler hakkında eğitmenlerden bilgi aldılar. Özelikle atık kağıtlardan geri dönüştürülerek yapılan sepetlere ilgi gösteren Vali Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, eğitmen Hilal Ümit’ten sepetlerin yapılışı hakkında bilgi aldılar.

“EĞİTMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUM”

Düzenlenen sergi ile ilgili olarak bilgi veren Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, öğrencilerin bir yıllık emeklerinin karşılığı olarak güzel bir sergi düzenlediğini belirterek şunları söyledi: "Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her yıl ilimize yükseköğretim eğitimi için gelen öğrencilerimize kültür, sanat ve spor alanlarında kurslar açarak öğrencilerin boş zamanlarını kaliteli bir şekilde geçirmelerine olanak sağlıyoruz. Açmış olduğumuz kurslarımız aynı zamanda öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sunuyor. Bunun yanında eğitimlerinin sonunda bir hobi edinmiş oluyor. kurslarımıza katılan öğrencilerimiz katıldıkları kurs için ihtiyaçları olan malzemelerde yine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından karşılanıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bugün burada açmış olduğumuz sergide kursiyerlerimiz ve eğitmelerimiz tarafından yapılan eserler katılımcıların beğenisine sunuldu. Almış olduğumuz geri dönüşler son derece olumlu dönüşler oldu. Böyle güzel eserler ortaya çıkardıkları için tüm eğitmen ve öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizin ilimizde rahat etmeleri için elimizden gayreti göstermeye devam edeceğiz. Valimiz Sayın Avni Çakır’da gençleri ayrıca önemsiyor. Kendisine de geçlerimize sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. ” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —