“GSB’DE RAMAZAN” PROGRAMLARI BAŞLADI

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan “GSB’de Ramazan” programlarının birincisi yapıldı.

GÜNCEL 8.03.2025 16:57:00
“GSB’DE RAMAZAN” PROGRAMLARI BAŞLADI

“GSB’DE RAMAZAN” PROGRAMLARI BAŞLADI

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan “GSB’de Ramazan” programlarının birincisi yapıldı.

 

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan “GSB’DE RAMAZAN” programlarının birincisi Vali Avni Çakır’ın katılımıyla Danişmend Gazi yurdunda düzenlendi.

Düzenlenen Programa Vali Avni Çakır’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Cihat Abukan ile Mustafa Batuhan Alpboğa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir ve Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Talat Körpınar katıldı. İftar yemeğinin ardından öğrencilere patlamış mısır, mesir macunu ve pamuk şekeri ikramında bulunuldu. Programın sonunda ise Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan “Hacivat ve Karagöz” gölge oyunu Muş Alparslan Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Erdinç Öcal tarafından sergilendi.

Yenilen yemeğin ardından Vali Avni Çakır, Vali Yardımcıları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Talat Körpınar öğrencilerle sohbet etti.

Vali Çakır, öğrencilerle sohbet ederken onlara kendi anılarını anlatı. Öğrencilere hayat tecrübeleri hakkında tavsiyelerde bulunan Vali Çakır’ın konuşması öğrenciler tarafından dikkatle dinlendi. Ayrıca öğrencilerin talep ve önerilerini de dinleyen Vali Çakır, gerekli düzenlemelerin yapılması için yetkililere talimat verdi.

Düzenlenen programın ardından bir açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, Ramazan’ın maneviyatını yaşatmak için ramazan ayı boyunca öğrenci yurtlarında, gençlik merkezlerinde, sporcularla iftar programlarında bir araya geleceklerini belirterek: “Muş Valiliğimizin katkısıyla düzenlenen iftar programında öğrencilerimizle bir araya geldik. Ramazan ayı programı yaptık. “Muş GSB’de Ramazan” programları ile Danişmend Gazi yurdumuzda öğrencilerimizle bir araya geldik ve ramazan ayı boyunca bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bu iftar programlarını bir şans olarak görüyorum. Çünkü tüm öğrenciler iftar saatinde aynı yerde oluyorlar bizde bunu fırsata çevirerek bakanlığımızın projeleri ile ilgili olarak onları daha fazla bilgilendiriyoruz. Ramazan ayında ayrıca sporcularımızla, gençlerimizle buluşacağız. İlçelerimizde de öğrenci ve gençlerimizle buluşacağız. Onlarla ortak faaliyetler, projeler yapacağız. Bakanlığımızın üniversite öğrencilerine ve gençlere sunmuş olduğu imkanlardan bahsedeceğiz. Bizim üniversitede genç ofisimiz var. Üniversitemizdeki gençlerimize bakanlık faaliyetlerini anlatıyoruz. Üniversitelerdeki kulüplerle iş birliği yapıyoruz. Ulusal projelere destek veriyoruz. Bakanlık olarak üniversitede okuyan öğrencilerimize birçok konuda destek oluyoruz. Özelikle hayatlarına dokunan kişileri unutmasınlar. Öğrencilerimiz hayallerinin peşinden koşmalılar, bunun için de çok çalışmaları gerekiyor. Biz gençlerimize güveniyoruz. Onların gelecekte çok önemli yerlere geleceklerinden şüphe etmiyorum. Yurtlarımızdaki iftarlarımız devam edecek. Ramazan ayı boyunca tüm gençlerimizle tüm sporcularımızla buluşacağız. Sayın Valimize bu güzel iftar programında bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim. Tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

KORUMA ALTINDAKİ ÇOCUKLAR, SATRANÇ TURNUVASINDA BÜYÜLEYİCİ BİR YARIŞ SERÜVENİ YAŞADI

İYİLİK AİLESİ PLATFORMU'NDAN RAMAZAN AYINDA GÖNÜLLERİ ISITAN YARDIM

MUŞLU İŞ İNSANI HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

MİNİK ÖĞRENCİLER HARÇLIKLARIYLA RAMAZAN KOLİSİ HAZIRLADILAR

“GSB’DE RAMAZAN” PROGRAMLARI BAŞLADI

VALİ AVNİ ÇAKIR’DAN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN KOÇ, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

REKTÖR ALİCAN, YÖK BÖLGE ÜNİVERSİTELERİ KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI

MUŞLU ÖĞRENCİLERDEN TEKNOLOJİ ALANINDA BÜYÜK BAŞARI

BULANIK'TA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

  • Çarşamba 1.7 ° / -5.1 ° false
  • Perşembe 6.7 ° / -3.9 ° Güneşli
  • Cuma 8.4 ° / -2.1 ° false

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 26 21 0 5 37 68
2.Fenerbahçe 25 19 2 4 40 61
3.Samsunspor 26 15 6 5 14 50
4.Beşiktaş 25 12 5 8 14 44
5.Eyüpspor 26 12 7 7 11 43
6.Göztepe 25 10 9 6 10 36
7.İstanbul Başakşehir 25 10 9 6 7 36
8.Gazişehir Gaziantep 25 10 10 5 0 35
9.Rizespor 26 10 13 3 -10 33
10.Antalyaspor 26 9 11 6 -17 33
11.Trabzonspor 25 8 9 8 9 32
12.Kasımpaşa 26 7 8 11 -6 32
13.Alanyaspor 26 8 11 7 -8 31
14.Konyaspor 26 7 12 7 -8 28
15.Sivasspor 26 7 13 6 -11 27
16.Bodrum FK 26 7 13 6 -11 27
17.Kayserispor 25 6 10 9 -18 27
18.Hatayspor 25 3 15 7 -18 16
19.Adana Demirspor 26 2 20 4 -35