Tarih: 22.10.2024 15:01

HASKÖY’DE GENÇLER SPOR SOLUNU VE GENÇLİK MERKEZİNİ DOLDURUYOR

Facebook Twitter Linked-in

HASKÖY’DE GENÇLER SPOR SOLUNU VE GENÇLİK MERKEZİNİ DOLDURUYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Muş'un Hasköy ilçesine tam donanımlı spor kompleksi ve Gençlik Merkezinin kazandırılmasının ardından ilçedeki gençler hem spor salonu hem de gençlik merkezini dolduruyor.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından il merkezi başta olmak üzere bütün ilçelere kazandırılan spor tesisleri, statlar, gençlik merkezleri ve yüzme havuzları gençlerin uğrak mekanları haline geldi. 

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, önceki gün Hasköy’e gençlerin hizmetinde olan gençlik merkezi ve spor salonunda incelemelerde bulundu. 

Spor salonunda ve Gençlik merkezindeki gençlerle de sohbet eden Müdür Taşdemir, Gençlerin isteklerini dinledi.

Hasköy ilçesine yapılan spor salonu ve gençlik merkezi ile ilgili olarak bilgi veren Müdür Taşdemir: “Bakanlığımızın desteğiyle il merkezimiz başta olmak üzere bütün ilçelerimizde spor tesisleri, stadyumlar, gençlik merkezleri ve yüzme havuzlarımız tamamlanmış olup gençlerimize ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. İl Müdürlüğümüz tarafından da ilçemizdeki tesislerimizin tüm teşrifat ve personel ihtiyacı giderilmiştir. Hasköy ilçemizde kapalı spor salonumuz ve gençlik merkezimiz ilçemizdeki gençlerin hizmetindedir. Onların buraları doldurması bizim çalışma şevkimizi de arttırıyor. 

Hasköy ilçemizde spor salonu ve Gençlik merkezimizin yanında ayrıca sentetik sahamızı nizami ölçülerde yapılarak ilçemizin spor altyapısına kazandırıldı. Birçok amatör spor kulübümüz de buradan istifade etmektedir. Kapalı spor salonumuz da voleybol, basketbol, badminton, güreş, tekvando, karate, boks gibi birçok spor branşına ev sahipliği yapmakta ve buralarda yetişmeye başlayan sporcu gençlerimiz İnşallah milli sporcu olarak yetişecek ve ülkemizin, ilimizin sporuna kaktı sunacaktır. Hasköy’de İnşallah başta zararlı alışkanlıklar olmak üzere, madde ve teknoloji bağımlılığında uzak, sporla, sağlıkla kültürle hemhal olmuş bir gençlik yetişecektir. 

Gençlik merkezimizde ise, açmış olduğumuz kurslarda bağlama, gitar, resim, ebru, ahşap boyama, oymacılık gibi birçok branşta gençlerimize yönelik etkinlikler yapıyoruz. İnşallah Hasköy gençliği spor ve sanatla, kültürle hemhal olacak. Tesislerimiz de bu şekliyle amacına ulaşmış olacaktır.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —