Tarih: 02.02.2024 15:50

HEMZEMİN GEÇİTTE FECİ KAZA: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Facebook Twitter Linked-in

HEMZEMİN GEÇİTTE FECİ KAZA: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

 

Muş’ta yolcu treniyle büyükbaş hayvan yüklü tırın çarpışması sonucu 2 kişi feci şekilde hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre merkeze bağlı Tandoğan köyünde yüklediği büyükbaş hayvanlarla il merkezine gelmekte olan Emrah Sarsıcı yönetimindeki 34 BDM 314 plakalı tıra köyün girişindeki hemzemin geçitte Elazığ-Tatvan seferini yapmakta olan 52602 sefer sayılı yolcu treni çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen tırda bulunan Yusuf Tan ve Cahit Arar feci şekilde hayatını kaybederken kamyon sürücüsü Emrah Sarsıcı ve yanındaki Ahmet Arar yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken hayatını kaybedenler de savcının yaptığı incelemenin ardından Muş Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Bölgeye çok sayıda sağlık, polis, itfaiye, AFAD ekibi sevk edilirken yaralanan bazı hayvanlar ise çevredekiler tarafından kesildi. Öte yandan kazayı haber alan cenaze sahipleri olay yerinde fenalık geçirirken, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —