HÜDA PAR, KANUN TEKLİFİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

HÜDA PAR Muş İl Başkanlığı, Türkiye vatandaşı soykırımcı Siyonistlerin yargılanmasına yönelik Meclis’e sunulan kanun teklifi hakkında vatandaşları bilgilendirmek ve kamuoyu oluşturmak amacıyla stant kurarak çeşitli etkinlikler düz

SİYASET 29.07.2024 16:16:00
HÜDA PAR, KANUN TEKLİFİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

HÜDA PAR, KANUN TEKLİFİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

HÜDA PAR Muş İl Başkanlığı, Türkiye vatandaşı soykırımcı Siyonistlerin yargılanmasına yönelik Meclis’e sunulan kanun teklifi hakkında vatandaşları bilgilendirmek ve kamuoyu oluşturmak amacıyla stant kurarak çeşitli etkinlikler düzenledi.

 

Gazze’de yaşanan soykırıma katılan çifte vatandaşlar hakkında HÜDA PAR tarafından hazırlanan kanun teklifinin TBMM’de görüşülmesi yönündeki önergenin kabulünün ardından kanunun yasalaşması için çalışmalar sürüyor.

Meclis tatile girmeden kanun teklifinin yasalaşması için çalışma yürüten HÜDA PAR, Siyasi Partilerin ziyaretinin ardından Muş’ta da stant kurdu. Gençlik kolları ise konuya dikkat çekmek amacıyla kavşaklara pankart açtı. HÜDA PAR Muş İl Başkanlığınca Kent Meydanı ile Atatürk Çocuk Parkı önünde açılan stantlarda hazırlanan el broşürleri ile vatandaşlar bilgilendiriliyor.

Yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren HÜDA PAR Muş İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan, “Genel Merkezimizin, çifte vatandaş (hem Türkiye hem de İsrail vatandaşı) olan ve 7 Ekim’den bu yana Gazze’de soykırıma katılan Siyonistlerin Türkiye vatandaşlığından çıkarılmaları, mallarına el konulması ve yargı önünde hesap vermeleri ve TBMM ‘ine sunmuş olduğumuz Kanun teklifinin Meclis tatile girmeden önce genel kurulda görüşülmesi için saha çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında stant açtık. Bu standımızda imza kampanyası başlattık. İlimizdeki bazı siyasi parti İl Başkanlarıyla görüştük. Görüşebilme imkanı bulamadığımız bazı Parti İl Başkanlarına ise dolaylı bir şekilde çalışmalarımıza destek talebimizi ilettik.” dedi.

Çağlayan, ayrıca “İl Gençlik Kollarımız konuya dikkat çekmek adına kavşaklarda kırmızı ışıkta pankart açma çalışmaları yapıyor” diyerek şöyle konuştu: “Sivil Toplum Kuruluşları ile görüşmelerimiz oldu. Konunun önemine binaen temmuz ayının sonuna kadar bu çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Şayet Ağustos’ta da TBMM çalışmalarına devam ederse, Meclis çalışmalarına devam ettiği sürece, bu kanun teklifimiz TBMM’de görüşülüp sonuç alınıncaya, soykırımcı Siyonistler vatandaşlıktan çıkarılıncaya, mallarına el konuluncaya ve hukuk önünde almaları gereken cezayı alıncaya kadar bu çalışma ve çabalarımız farklı platformlarda ve çeşitli etkinliklerle devam edecek. Zaten üzerlerine düşeni ellerinden geldiğince yaparak Gazze’deki kardeşlerimize karşı sorumluluklarını yerine getirme gayreti içerisinde olan halkımızın, başlatmış olduğumuz bu çalışmalarımıza da destek verdiklerini gördükçe umutlarımız biraz daha artıyor. Bilhassa imza kampanyamıza ilginin yoğun olduğunu belirtmek isterim. Gazze’deki mazlum halkın bu zulümden kurtulması için bir adım atan herkes ile beraber çaba gösterecek hem İslami hem de insani sorumluluğumuzu yerine getirme gayreti içerisinde olacağız inşallah. Halkımızın da Müslüman kardeşlerimiz için yapılacak olan her faaliyet ve etkinliğe katkı ve destek vermelerini bekliyoruz. Bu vesileyle yapılan çalışmalara katkı sunan bütün Siyasi Partilere, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve bilhassa bu konuda duyarlılık gösteren tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz.”


İlginizi Çekebilir

YEŞİLAY, MUŞ'TA ECZACI VE OPTİKÇİLERLE EL ELE VERDİ

DEVLET BAHÇELİ'DEN CHP'YE TEPKİ: "MALAZGİRT'E BÜYÜK TAARUZ'U RAKİP GÖSTERMEK, VAHİM BİR SAYGISIZLIKTIR"

ERDOĞAN, "MALAZGİRT RUHU İMAN ÇAĞLAYANI OLARAK GÜRÜL GÜRÜL AKIYOR"

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MUŞ’TA

BAKAN URALOĞLU, MUŞ HEYETİ TARAFINDAN KARŞILANDI

YRP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI AK PARTİ’YE KATILDI

HÜDA PAR, KANUN TEKLİFİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

'SOYKIRIM SUÇU FAİLLERİ İÇİN' KANUN TEKLİFİNE DESTEK ÇAĞRISI

TEMELLİ, VARTO'YA DOĞALGAZIN NE ZAMAN GELECEĞİNİ SORDU

CHP DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

  • Pazartesi 28.9 ° / 16 ° Güneşli
  • Salı 25.7 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 12.9 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Göztepe 4 1 0 3 2 6
9.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
10.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
14.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
15.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
16.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1