Tarih: 12.09.2024 15:33

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Muş İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kabak, görevinden istifa etti. Kabak’ın yerine Uzman Dr. Besim Hacıoğlu atandı.

 

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinden Muş İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Mehmet Kabak, 10 aylık görev süresinin ardından bugün istifa ettiğini açıkladı.

İstifasıyla ilgili bir açıklama yayınlayan Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kabak, “Muş İl Sağlık Müdürlüğü görevimden bugün itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım. Bana bu görevi layık gören bakanımıza şükranlarımı sunuyorum. İyi, kötü ve zor günlerde değerli yöneticilerimizle birlikte çalıştık. 10 aylık görev sürem boyunca Muş iline katkı sağlamak için elimden geleni yaptım. Herkes hakkını helal etsin. Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Kabak’ın yerine Silopi Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Besim Hacıoğlu atandı.

Sağlık Müdürlüğü’nde devir teslim

Muş İl Sağlık Müdürlüğü’nde görev değişimi gerçekleşti. Doç. Dr. Mehmet Kabak’ın ardından, Sağlık Bakanlığı tarafından atanan Uzm. Dr. Besim Hacıoğlu göreve başladı. Törende Kabak, Hacıoğlu’na başarı diledi.

Muş İl Sağlık Müdürlüğü’nde önemli bir görev değişimi yaşandı. Doç. Dr. Mehmet Kabak’ın görevinden istifa etmesinin ardından Sağlık Bakanlığı tarafından atanan Uzm. Dr. Besim Hacıoğlu, İl Sağlık Müdürlüğü’ndeki görevine başladı.

Sabah saatlerinde İl Sağlık Müdürlüğü makamında gerçekleşen devir teslim töreninde, Doç. Dr. Mehmet Kabak ve Uzm. Dr. Besim Hacıoğlu bir araya geldi. Törende Kabak, Hacıoğlu’na çiçek takdim ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Göreve yeni başlayan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Besim Hacıoğlu, bugüne kadar yapılan hizmetler için Kabak’a teşekkür ederek, “Devraldığımız hizmet bayrağını en üst seviyeye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —