İLKER AVŞAR’DAN VEDA GİBİ MESAJ

Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Muşsporun başarılı golcüsü İlker Avşar, “Çok farklı olacak bir finali talihsiz bir şekilde maalesef kaybettik. Sizlerin umudunun ve hayallerinin önüne geçenlere hakkım asla helal değild

SPOR 28.05.2024 15:39:00
İLKER AVŞAR’DAN VEDA GİBİ MESAJ

İLKER AVŞAR’DAN VEDA GİBİ MESAJ

Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Muşsporun başarılı golcüsü İlker Avşar, “Çok farklı olacak bir finali talihsiz bir şekilde maalesef kaybettik. Sizlerin umudunun ve hayallerinin önüne geçenlere hakkım asla helal değildir”

 

Muşspor’un başarılı forveti İlker Avşar, veda gibi bir mesaj yayınladı.

Sezon başında Aksaray Belediyespor’dan Muşspor’a transfer olan ve Türkiye Kupası dahil 34 maça çıkıp 10 gol kaydeden İlker Avşar, yayınladığı mesajda galibiyeti en çok Muşspor’un ve Muş’un hak ettiğini söyledi. Muş’u ve Muşspor’u çok benimsediğini dile getiren Avşar, “Çok emek verilen bir sezonda şampiyonluğu en çok hak eden takım olmamıza rağmen bu sevinci sizlerle birlikte sesimiz kısılırcasına haykırarak kutlamak maalesef nasip olmadı. Muşspor’u ve Muş şehrini en içten benimseyen biri olarak hayatımda bir maçtan sonra hiç bu kadar üzülmediğimiz belirtmek isterim. Bizi destelemek için kilometreleri hiçe sayarak stadyuma gelen binlerce Muşspor sevdalısı kardeşlerimi, ağabeylerim, can yoldaşlarım. Siz her zamanki gibi çok güzeldiniz. Sizinle bütünleşmek çok keyifliydi ama sizi oradan üzülerek yollamanın üzüntüsünü yaşıyorum, bunu aşamıyorum” dedi.

Final maçının kaybedilmesine neden olanlara hakkını helal etmediğini söyleyen Avşar mesajında şu ifadeleri kullandı, “Çok farklı olacak bir finali talihsiz bir şekilde maalesef kaybettik. Sizlerin umudunun ve hayallerinin önüne geçenlere hakkım asla helal değildir. Bu şampiyonluğu en çok hak eden cefakar taraftarımız, Muş şehri ve her fırsatta yanımızda olan, maddi ve manevi hiçbir sorumluluktan kaçınmayan, şehrimizi gururlandırmayı görev edinen ve bugün en çok üzülen isim olduğunu yürekten bildiğimiz Sayın Başkanımız Nevzat Kaya için söyleyecek çok şey, edilecek çok teşekkür var.”

Muş halkından helallik isteyen Avşar şunları kaydetti, “İnanın bu hikaye böyle bitmemesi gerekirdi ve bu son hiç aklımızdan bile geçmiyordu. Bu şehirde güzel insanlarla tanışmak, güzel anılar biriktirmek bana nasip oldu. Kardeşiniz İlker Avşar’ın size hakkı her zaman helaldir. Sizlerin de hakkını helal etmesini isterim. Saygılarımla.”