Tarih: 08.07.2021 19:25

İŞKUR PERSONELİ COVİD-19 AŞISI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

İŞKUR PERSONELİ COVİD-19 AŞISI OLDU

Muş İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü personeli, yerinde aşı uygulaması kapsamında Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Covid-19 aşısı yapıldı.

 

Muş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan aşı ekipleri, Covid-19 tedbirleri kapsamında Muş İŞKUR’da görevli personellere Covid-19 aşısı yaptı.

Muş’ta, sağlık çalışanları korona virüs salgınının en aza indirilmesi için aşılama çalışmalarını sürdürüyor. Muş İŞKUR personellerinin aşılanması için kuruma gelen sağlık ekipleri, sahada ve masa başında çalışan memurlara korona virüs aşısı uyguladı. Sağlık çalışanlarına teşekkür eden personeller, toplumsal bağışıklığın artırılması için aşılanmanın önemli olduğunu ifade ettiler.

Pandemi sürecinin en başından beri personeli bulaş riskinden korumak için maksimum özeni gösterdiklerini söyleyen İŞKUR Muş İl Müdürü Mehmet Emin Taylan; “En değerli kaynağımız olan personelimizin sağlığını korumak için aldığımız tüm önlemleri pandemi boyunca titizlikle uyguladık ve hijyen kurallarına maksimum özen gösterdik. Sürecin en başından bugüne kadar fedakarca görev yapan ve kurumumuza gelerek bizlere bu imkanı sağlayan sağlıkçılarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yerinde aşılama çalışmasından İŞKUR personeli de memnun. İnsan Kaynakları ve Eğitim Servisi Biriminde görevli personel olan Erhan Gültekin, “Covid-19 salgının başlamasının hemen ardından Müdürlüğümüz gerekli tüm tedbirleri ve önlemleri titizlikle uyguladı. Yaptığımız iş icabı vatandaşlarla etkileşim kurarken de mesafe kurallarına azami ölçüde dikkat ettik. Aşılamanın başlamasıyla birlikte bizler de aşılarımızı olduk” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —