Tarih: 03.01.2022 19:12

JANDARMADAN “YOL KONTROL VE ARAMA” UYGULAMASI

Facebook Twitter Linked-in

JANDARMADAN “YOL KONTROL VE ARAMA” UYGULAMASI

Muş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güveni için “Yol Kontrol ve Arama” uygulaması yapıldı.

 

Muş Valiliği, Muş İl Jandarma Komutanlığı tarafından halkın huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar ile ilgili bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamaya göre Muş’ta eş zamanlı olarak 44 ayrı noktada 343 personelin katılımıyla “Yol Kontrol ve Arama” uygulaması yapıldı.

Yapılan kontrollerde jandarma ekiplerince soğuk kış günlerinde vatandaşlara sıcak çay ikram edilirken uygulama neticesinde 10 araca 10 bin 554 TL idari trafik cezası kesildi. Ayrıca 29 aranan şahıs yakalandı.

Konu ile ilgili olarak Muş Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Muş Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı’nca halkımızın huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik olarak; il genelinde, eş zamanlı olarak 44 noktada, 343 personelin katılımıyla icra edilen “Yol Kontrol ve Arama” uygulamalarında yapılan kontroller esnasında vatandaşlarımıza 2021 yılının son soğuk kış gününde sıcak çay ikram edilmiş,

İcra edilen uygulamalarda; 4 bin 844 şahıs, 2 bin 214 araç sorgulanmış, 18 araca çeşitli suçlardan 10 bin 554 TL idari trafik para cezası uygulanmış, 2,67 gr esrar maddesi ele geçirilmiş, 29 aranan şahıs yakalanmıştır.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından halkımızın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadele kapsamında operasyonlara kararlılıkla devam edilecek olup, duyarlı vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne her türlü ihbarları bildirmeleri emniyet ve asayişin sağlanması konusunda etkinliği artıracaktır. “denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —