Tarih: 13.07.2024 17:56

KALECİ İLKER’LE ANLAŞMA SAĞLANDI

Facebook Twitter Linked-in

KALECİ İLKER’LE ANLAŞMA SAĞLANDI

2024-2025 sezonu için transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Muşspor, önceki gün ayrıldığını açıklayan kaleci İlker Günay’la yeniden anlaştı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Muşspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 7 futbolcuyla anlaşan sarı beyazlı ekip, kaleci İlker Günay’la da yeniden anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz günlerde Muşspor’dan ayrıldığını söyleyen kaleci İlker Günay’la yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. 2023-2024 sezonunda Muşspor formasıyla mücadele eden ve yapılan ilk görüşmelerde anlaşılmayan kaleci İlker Günay takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Muşspor taraftarının başarılı kaleciyi geri istemesinin ardından tekrar harekete geçen yönetim, kaleci İlker Günay’la tekrar temasa geçti. Yönetim ve sporcuyla yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve İlker Günay’ın 1 yıl daha Muşspor’un kalesini koruyacağı öğrenildi.

Muşspor’da özellikle Play-Off müsabakalarında yapmış olduğu kurtarışlarla akıllarda kalan kaleci İlker Günay, sezon boyunca yaptığı kurtarışlarla takımının Play-Off finali oynamasına katkı sunmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —