Tarih: 13.10.2024 14:18

KAPLICAYA GİREN BABA VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Facebook Twitter Linked-in

KAPLICAYA GİREN BABA VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Muş’ta Bitlis’in Güroymak ilçesine giden baba ve oğlu, şifa bulmak için girdikleri kaplıcada boğularak yaşamını yitirdi

 

Bitlis'in Güroymak ilçesine baba ve oğlu girdikleri kaplıcada hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Budaklı köyündeki kaplıcada meydana geldi. Muş merkeze bağlı Kırköy beldesinde ikamet eden 42 yaşındaki Cuma Bayri (42) ve oğlu İsmail Bayri (14), sıcak su havuzunda yüzdükleri esnada bir anda gözden kayboldular. Cuma Bayri, yakınları tarafından ilk anda sudan çıkarılarak Güroymak Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Cuma Bayri kurtarılamadı.

İhbar üzerine bölgeye, jandarma, 112 Acil Servis, Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen AFAD ve UMKE yaptıkları çalışmada suyun altından İsmail Bayri'nin cansız bedenine ulaşıldı. İsmail Bayri’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Güroymak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından kaplıca çevresinde toplanan köylüler ve yakınlar, yaşanan trajedi nedeniyle büyük üzüntü yaşadı. Bölgede yaşayan vatandaşlardan Mehmet Ali Yılmaz, "Her yıl kaplıcalara gelen çok sayıda kişi var, ama böyle bir olayın yaşanması hepimizi derinden sarstı. Aileye sabırlar diliyoruz" dedi.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —