Tarih: 07.04.2021 19:27

KIŞ MEVSİMİNİN BIRAKTIĞI KÖTÜ GÖRÜNTÜ ORTADAN KALDIRILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

KIŞ MEVSİMİNİN BIRAKTIĞI KÖTÜ GÖRÜNTÜ ORTADAN KALDIRILIYOR

İlkbaharın kendini iyice hissettirmeye başladığı son günlerde Muş Belediyesi, şehri toz ve çamurdan kurtarmak için başlatmış olduğu temizlik çalışmalarına hız verdi.

 

Kış mevsiminin ardından, kendisini artık iyice hissettirmeye başlayan ilkbahar da bahar hazırlıkları başladı. Muş Belediyesi de kentte önemli projelerine başlamadan önce şehrin temizliğini bitirmek için bahar temizliğine başladı.

Muş Belediyesi itfaiye ekipleri ve temizlik işleri müdürlüğü tarafından başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında ana ve ara caddeler ile kaldırımlar tazyikli suyla yıkanarak kıştan kalma kötü görüntüleri ortadan kaldırıyor.

Çalışmalar özelikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde öncelikli olarak yapılırken mahalle aralarında da çalışmalar yapılıyor.

Baharın gelişi ile birlikte kış mevsiminin hasarlarını onarmaya başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Feyat Asya, “Yoğun kar yağışının yaşandığı kış mevsiminin ardından meydana gelen tahribatları onarmak için ekiplerimizi seferber ettik. Şu anda bazı bölgelerde ekiplerimiz yolların bakım ve onarımını yapıyorlar. Aynı şekilde itfaiye ve temizlik ekiplerimiz de çamurlu ve tozlu yolları tazyikli suyla yıkayarak kış mevsiminden geriye kalan kötü görüntüyü ortadan kaldırıyorlar.

Kış mevsiminde temizlik çalışmaları istenilen düzeyde yapılamıyor. Bu sebeple ilkbaharın gelişi ile cadde ve sokaklarda biriken çamurun temizlenmesi için yıkama çalışması yapılıyor. Vatandaşlarımızın sağlığının korunması için ve şehrimizin temiz bir görünüme kavuşturmak için bu tür hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamladığımız bölgelerin temizliğini en kısa sürede tamamlamayı planlarken, geçmiş yıldan kalan veya yeni dönemde planladığımız projelerimizi de başlatacağız” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —