Tarih: 24.11.2020 19:16

MERHUM ÖĞRETMENİN ADI KÜTÜPHANEDE YAŞATILDI

Facebook Twitter Linked-in

 

Muş Belediyesi, geçtiğimiz yıl vefat eden Muş´un sevilen eğitimcilerinden Erhan Sayılgan adına DSİ İlkokulunda bir kütüphane yaptırarak anlamlı bir çalışmaya daha imza attı.

Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Enver Kıvanç, Memur Sen Muş Şube Başkanı Mahir Barışan, belediye meclis üyeleri ve öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirilen açılış törenine merhum Erhan Sayılgan´ın eşi ve çocukları da katıldı. Açılış sonrası katılımcılarla sohbet eden Başkan Asya, Erhan Hocaya rahmet dileyerek, adının bir kütüphanede yaşatılmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Asya, daha sonra Öğretmenler Günü münasebetiyle açılışa katılan eğitimcilere karanfil hediye ederek Öğretmenler Günü´nü tebrik etti.

Başkan Asya açılış sonrası yaptığı açıklamada, ?Geçen yıl aramızdan ayrılan merhum Erhan Sayılgan hocamız adına DSİ İlkokulunda yaptırdığımız kütüphanenin açılışını hocamızın kıymetli ailesi ile öğretmenler gününde açmak nasip oldu. Çocuklarımız ve gençlerimiz, hocamızın adını yaşattığımız bu kütüphaneden istifade ettikçe onu yad edeceklerdir. Bu vesile ile bir kez daha Değerli dostuma Allah´tan rahmet diliyorum? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —