Tarih: 07.04.2021 19:31

MEZARLIKLAR ELDEN GEÇİRİLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

MEZARLIKLAR ELDEN GEÇİRİLİYOR

Muş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler havaların ısınması ile Muş’taki mezarlık alanlarının bakımını yapmaya başladı

 

Muş Belediyesine bağlı ekipler kış mevsiminin ardından şehirdeki çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından şehirdeki yeşil alanlarda çalışmalar başlatıldı.

Öncelikle Muş’ta bulunan mezarlık alanlarında çalışmalarına başlayan ekipler buralarda bulunan ağaçlara bakım yaparak kıştan kalma çürümüş otları da temizliyorlar. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri başlatmış oldukları çalışmalara yaz boyunca çeşitli aralıklarla devam edecekler.

Şehir Mezarlığında başlatılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, “İlkbaharın yüzünü göstermeye başladığı ilimizde yaz sezonunda yapmamız gereken çalışmaları etap etap başlatmış bulunmaktayız. Bu kapsamda ekiplerimiz ilimizdeki mezarlıkların bakım ve temizliğini yapmaya başladı. Mezarlıklar ekibi ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz belirli aralıkla şehir merkezindeki mezarlıklardaki ağaçların budamasını yaparak, mezarlıkların çevre düzenlemesini ve temizliğini yapıyor. Sonbahara kadar bakım ve temizlik çalışmalarımızı devam ediyor. Temizlik çalışmalarının yanı sıra mevcut mezarlık alanlarında tahrip olan ihata duvarları ve kaldırımları onarıyoruz. Aynı şekilde hem bu alanlarda hem de ilimizin muhtelif bölgelerine yeşillendirme çalışmaları yapıyoruz.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —