MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK’TEN MUŞ ÇIKARMASI
AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, bayram boyunca il merkezi, ilçeler, beldeler ve köylerde vatandaşlarla buluşarak hem bayramlaştı hem de yatırımları anlattı. Bulanık’ta düzenlenen programda dev projelerin müjdesini veren Şimşek, “Terörsüz, huzurlu bir Türkiye için çalışacağız” dedi.
AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Kurban Bayramı dolayısıyla Muş genelinde kapsamlı bir ziyaret programı gerçekleştirdi. İl merkezi, ilçeler, beldeler ve köylerde vatandaşlarla buluşan Şimşek, hem bayramlaştı hem de vatandaşların sorunlarını dinleyerek yatırımlar hakkında bilgi verdi. Bayram süresince AK Parti teşkilatıyla birlikte hareket eden Şimşek, özellikle Bulanık’taki temaslarında öne çıkan projeleri kamuoyuyla paylaştı.
Gazetecilere açıklamalarda bulunan Milletvekili Şimşek, “Vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Dünya ülkelerinde yaşanan ekonomik sıkıntılar ülkemizde de hissediliyor. Ancak bu sorunları çözecek yegâne güç AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Muş’umuz ve ilçeleri, AK Parti iktidarları döneminde adeta devrim niteliğinde yatırımlar aldı. Artık şehirlerdeki tüm imkânlar köylerimizde de mevcut. Modern hastanelerimizde sağlık hizmetleri veriliyor, acil durumlarda hava ambulansı bile devreye giriyor. Çiftçilerimiz hibe desteklerle modern işletmelere kavuştu,” dedi.
“Bayramlar gönüllerin birleştiği özel günlerdir”
Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendiren önemli zamanlar olduğunu vurgulayan Şimşek, gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılaştı. Vatandaşlarla bire bir sohbetler gerçekleştiren Şimşek, “Kurban Bayramı vesilesiyle Muş’un kıymetli ilçelerini ziyaret ettik. Bayramlar kırgınlıkların son bulduğu, dostlukların pekiştiği, gönüllerin birleştiği özel günlerdir. Hemşerilerimizle bir arada olmak bizi onurlandırdı. Her zaman halkımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Bulanık’ta büyük buluşma ve yatırım mesajları
Milletvekili Şimşek, bayram programı kapsamında AK Parti İl Başkanı Melik Emre ve parti heyetiyle birlikte Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçede süren ve planlanan yatırımlar masaya yatırıldı. Daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya gelen heyet, yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte birlik ve kardeşlik mesajları verdi.
Bayramlaşma programında konuşan Şimşek, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, silah seslerinin değil, hizmet ve yatırım haberlerinin konuşulduğu bir ülke hayal ediyoruz. Terörsüz, huzurlu bir Türkiye için çalışacağız,” dedi. Bulanık’ın sosyal ve ekonomik kalkınmasına dair projeleri sıralayan Şimşek, Tarım Bakanlığı’nın Muş Ovası’na büyük yatırımlar yapacağını belirterek, tüm köy yollarının sıcak asfaltla kaplanacağını, Murat Nehri’nin ıslah edileceğini ve Bulanık-Malazgirt kara yolunun yenileneceğini açıkladı.
Eğitim, sağlık ve altyapı projeleri yolda
Milletvekili Şimşek, Bulanık ilçesi için uzun süredir beklenen altyapı ve sosyal hizmet yatırımlarının hayata geçirileceğini duyurdu. Köy yollarının asfaltlanması, içme suyu ve kanalizasyon sorunlarının çözülmesinin yanı sıra modern sulama sistemleriyle tarımsal üretimin destekleneceğini söyledi. Eğitimde yüksekokul yatırımları, kent meydanı projeleri ve yeni sağlık tesisleri de planlanan çalışmalar arasında yer aldı.
AK Parti İl Başkanı Melik Emre ise, “Bulanık bizim için çok özel bir yer. Terörü değil, hizmeti konuşacağız. Bu ilçenin kalkınması için hep birlikte çalışacağız,” dedi. İlçe Başkanı Tahir Korkmaz ise teşkilat olarak bayramın ruhunu yaşattıklarını vurgulayarak, “Vekilimiz ve İl Başkanımız her zaman yanımızda. Gece gündüz demeden destek veriyorlar,” ifadelerini kullandı.
İlçeler ve beldelerde yoğun ziyaret trafiği
Bulanık programının ardından Rüstemgedik, Erentepe ve Uzgörür beldelerini de ziyaret eden heyet, vatandaşlarla bayramlaşmaya devam etti. Her durakta bire bir görüşmeler yapan Şimşek, halkın taleplerini dinleyerek notlar aldı. Türkiye’nin her köşesinde barış ve kardeşlik ortamının egemen olması için mücadele etmeye devam edeceklerini vurgulayan Şimşek, bu ziyaretlerin kendileri için sadece bir bayram programı değil, halkla gönül köprüsü kurmanın da bir vesilesi olduğunu belirtti.