MUŞ İHH'DA NÖBET DEĞİŞİMİ
İHH İnsani Yardım Vakfı Muş Şubesi Başkanı Hasan Konuşuk, 7 yıldır yürüttüğü başkanlık görevini Şerafettin Yıldız 'a devretti.
MUŞ İHH'DA NÖBET DEĞİŞİMİ
İHH İnsani Yardım Vakfı Muş Şubesi Başkanı Hasan Konuşuk, 7 yıldır yürüttüğü başkanlık görevini Şerafettin Yıldız 'a devretti.
Muş İHH hizmet binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine İHH Bölge Başkanı Barış Oktay katıldı.
Devir teslim töreninde konuşan Barış Oktay, "İHH 5 kıta 150 ülkede dil din ırk ayrımı yapmaksızın siz değerli bağışçıların sayesinde insanlığa hizmet etmektedir ve etmeye de devam edecektir. Hepimiz, ihtiyaç sahipleri, yetimler ve tüm mazlumlar için buradayız. Bu güne kadar olan gayretlerinden dolayı Hasan Konuşuk hocamıza teşekkür ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun. Yeni başkanımız Şerafettin Yıldız'a ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun." dedi.
Devir teslim töreni, plaket takdimi ile sona erdi.
İlginizi Çekebilir
- Çarşamba 15 ° / 5.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 11 ° / 6.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 9.1 ° / 5.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

