MUŞ LALEZAR SPOR’DAN MAÇA DAVET

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi 8.Grupta mücadele eden Muş Lalezar Spor, Van Tuşba Gençlik Spor ile kendi sahasında karşılaşacağı maç öncesinde taraftarları maça davet ettiler.

SPOR 25.11.2021 19:22:00 475
MUŞ LALEZAR SPOR’DAN MAÇA DAVET

MUŞ LALEZAR SPOR’DAN MAÇA DAVET

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi 8.Grupta mücadele eden Muş Lalezar Spor, Van Tuşba Gençlik Spor ile kendi sahasında karşılaşacağı maç öncesinde taraftarları maça davet ettiler.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi 8.Grupta ilimizi başarı ile temsil eden Muş Lalezar Spor voleybol takımı ligin 7. Haftasında Cumartesi günü saat 14:00 Muş Yeni Spor salonunda Van Tuşba Gençlik Spor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta Bitlis deplasmanından galibiyetle dönen temsilcimiz galibiyetlerine devam ederek play-off oynama hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor. Hafta boyunca galibiyet parolası ile Van Tuşba Gençlik Spor maçına hazırlanan temsilcimiz maç fazlasıyla grubunda 2. sırada yer alıyor. Play-off oynama hakkı kazanabilmesi için ligin sonuna kadar ilk iki içerisinde olması gereken temsilcimiz kendi sahasındaki maçta taraftarının desteğiyle galibiyete uzanmak istiyor. Temsilcimizde bir oyuncunun dışında eksik bulunmuyor.

Müsabaka ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı ve Antrenörü Ferzende Emre, şunları söyledi: Hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Van Tuşba spor mücadelesinde tribün desteğini arkamıza alarak 3 puanı almak istiyoruz, Takımımızda şu anda bir sporcumuzun haricinde eksiğimiz bulunmamaktadır. İlk hedefimiz olan play-off oynamak için ligi ilk iki içerisinde tamamlamamız gerekiyor. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hedefe ulaştıktan sonra ise 1 lig neden olmasın, orada çıkar mücadelemizi en iyi şekilde sürdürebiliriz. Ama karşımızda ekonomik olarak güçlü rakiplerimiz var. Onları geride bırakmak için bizimde her türlü desteğe ihtiyacımız olacak. İlk olarak taraftarlarımızın bize manevi desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Onun için bu hafta oynanacak olan karşılaşmaya tüm halkımızı davet ediyorum.

İlimizin gençlerine ve çocuklarına geçmişte olduğu gibi bundan sonrada sahip çıkılmasını istiyoruz, çok zor şartlar altında müsabakalara ve deplasmanlara gitmekteyiz, devlet büyüklerimizin sesimizi duymasını ve pırıl pırıl çocuk ve gençlerimize destek olunmasını istiyoruz.”

Muş Lalezar Spor Kulüp Başkanı ve Antrenörü Ferzende Emre ve sporcular Muş Vali Yardımcısı Hasan Taş ve İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu’nu hafta sonu oynanacak olan karşılaşmaya davet etmek için ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretler ile ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı ve Antrenörü Ferzende Emre, Muş Vali Yardımcısı Hasan Taş ve İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu’na takımlarına vermiş oldukları destek için teşekkür etti.