Tarih: 07.09.2021 19:45

MUŞ SARI KATEGORİYE YÜKSELDİ

Facebook Twitter Linked-in

MUŞ SARI KATEGORİYE YÜKSELDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19'a karşı aşılamada ilk doz aşı oranı yüzde 65'i geçen Muş'un "sarı", yüzde 75'i geçen Kars'ın ise "mavi" kategoriye girdiğini bildirdi.

 

Bakan Koca, Twitter hesabındaki paylaşımında, Muş'un "turuncu" kategoriden "sarı" kategoriye geçtiğini ifade ederek, "Doğu Anadolu, ilk doz aşı oranını yüzde 65'in üzerine çıkaran Muş'u kutluyor ve Türkiye'nin dört bir yanı." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Konya ve Kars'ın Risk Haritasındaki renginin maviye, Muş'un ise sarıya döndüğünü duyurdu.

Koca, paylaşımlarında, "Risk haritasında en büyük değişikliklerden birini Konya yaptı. Nüfusu en kalabalık yedinci şehrimiz artık Mavi. Bu Mavi, Türkiye'de risk düzeyini düşürecek! Kutluyoruz, Konya.

Kars, ilk doz aşı oranında yüzde 75'i geçerek Orta Risk Seviyesini, Düşük Risk Seviyesine indirdi. 4 Turuncu, 15 Sarı ilimizin önünde yeni bir örnek var! Mavi Kars'ı kutluyoruz.

'Aramızdaki tek Turuncu da Sarı oldu!' Doğu Anadolu, ilk doz aşı oranını yüzde 65'in üzerine çıkaran Muş'u kutluyor. ve Türkiye'nin dört bir yanı!" paylaşımlarını yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —