MUŞ TSO’DA E-TİCARET EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
Üyelerin istifade edebileceği çalışmaların içerisinde yer almaya devam eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, e-ticaret eğitimine ev sahipliği yaptı
Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nda e-ticaret ile ilgili eğitim düzenlendi. Meclis Toplantı salonunda düzenlenen eğitim Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa düzenlendi.
E-ticaret eğitimine Muş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydın Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Koç, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Muş İl Koordinatörü Fuat Özkan ve girişimciler katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, gelişen dünya düzeninde ticaretin büyük bir kısmının artık e-ticaret olarak yürütüldüğünü ve bunun ilerleyen süreçte daha etkin bir hale geleceğini tahmin ettiklerini söyledi.
Bu toplantıya özellikle bayan üyelerin, girişimcilerin katılım göstermesinden son derece memnun olduğunu belirten Başkan Koç, e-ticaret başta olmak üzere online alış verişlerin büyük bir kısmını kadın girişimcilerin yaptığını ve bunun da son derece önemli olduğunu bir aşama geldiğini ifade etti. DAKA ile böyle bir çalışmada işbirliğini yapmanın da önemine değinen Başkan Koç, bilgilendirme seminerine katılım gösteren herkese teşekkür etti.
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı salonunda Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) iş birliğiyle düzenlenen eğitime Dr. Mazlum Özçagdavul e-ticaretin nasıl yapılacağı ve nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi temel bilgiler verdi.