Tarih: 13.05.2022 19:09

MUŞLU İŞ İNSANI HEMŞİRELERİ UNUTMADI

Facebook Twitter Linked-in

MUŞLU İŞ İNSANI HEMŞİRELERİ UNUTMADI

12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası dolayısıyla devlet hastanesi ve sağlık kuruluşlarında görev yapan hemşirelere gül ve çeşitli hediyeler veren Muşlu iş insanı Ömer Akyıldız, Pandemi sürecinde hemşirelere büyük iş düştüğünü hatırlattı.

 

Muş Devlet Hastanesinde ve ildeki diğer sağlık kuruluşlarında çalışan hemşireleri unutmayan iş insanı Ömer Akyıldız, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla çeşitli hediyeler ile gülden oluşan paketleri hemşirelere takdim etti. Özelikle pandemi sürecinde en ağır yükü yüklenen hemşirelerin göstermiş oldukları takdire şayan gayret için onlara teşekkür etti.

Yapılan ziyaret ile ilgili olarak bir açıklama yapan iş İnsanı Akyıldız, şunları dile getirdi: “Sabır, sevgi ve saygıya dayalı meslek anlayışı ile din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin, insan hayatında hiçbir şeyle yeri değiştirilemeyecek olan sağlık gibi önemli bir alanda hizmet veren hemşirelerimiz, tüm hasta vatandaşlarımızın tedavi edilmesinde etkili olan en dinamik güçtür. Bu vesileyle; insan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır ve sevgiyle çalışıp, sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesinde büyük katkı yapan, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, sağlık sorunu olan tüm bireylerin, sağlıklarına kavuşabilmeleri için, geçirecekleri süreç içinde, sığınacak güvenli birer liman görevini üstlenen, hemşirelik mesleği mensuplarının, hemşireler gününü kutluyorum. Çin Halk Cumhuriyeti’nin Wuhan Kentinde başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından PANDEMİ olarak nitelendirilen Coronavirüs (Covid-19) salgınından, ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek için mücadele edilmektedir. Bu mücadelede hemşirelerimize büyük görevler düşmektedir. Hiç şüphe yok ki, hemşirelerimiz bu sorumluluğun bilinci ile görevlerini en iyi şekilde layıkıyla yerine getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaktadırlar. Ülkemizde yaşadığımız bu zor günlerde; sağlığımız için büyük emekler veren tüm hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Başta Muş’ta olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında fedakarca görev yapan hemşirelerimizin Hemşireler Haftası’nı kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —