Tarih: 22.09.2024 19:31

MUŞSPOR HATA YAPMADI

Facebook Twitter Linked-in

MUŞSPOR HATA YAPMADI

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden sarı beyazlı temsilcimiz, kendi evinde oynadığı Belediye Kütahyaspor’u 2-1 yendi

 

Muşspor sezonun üçüncü karşılaşmasında kendi evinde ağırladığı Belediye Kütahyaspor’u kaptan Efe Karaoğlu ve Taha Ahmet Balsu’nun golleriyle 2-1 yendi. Konuk ekibin tek golünü ise Şemsettin Ender Kılıç kaydetti.

Nesine 3. Lig’deki temsilcimiz Muşspor sezonun üçüncü maçında kendi evinde Belediye Kütahyaspor’u konuk etti. 1071 Alparslan Spor Kompleksi Muş Şehir Stadyumu’nda saat 15.30'da oynanan müsabakayı 

Balıkesir bölgesinden Klasman Hakemi Muhammet Taha Onat yönetti. Onat’ın yardımcılıklarını ise Abdullah Melih Karaduman ve Melih Tan yaptı. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Mustafa Furkan Ceylan görev aldı.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte rakibine baskı kurmaya başlayan sarı beyazlı temsilcimiz 14’üncü dakikada kaptan Efe Karaoğlu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra baskı kuran konuk ekip Belediye Kütahyaspor 36’ıncı dakikada Şemsettin Ender Kılıç’ın attığı golle beraberliği yakaladı ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıya da baskılı başlayan sarı beyazlı temsilcimiz, bulduğu fırsatları değerlendirmedi. Karşılaşmanın 67’inci dakikasında Taha Ahmet Balsu’nun kafayla attığı golle 2-1 öne geçti. Golden sonra baskılı oyununu sürdüren temsilcimiz, özellikle son dakikalarda yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Sahadan 2-1 galip ayrılan temsilcimiz, puanını 7’e çıkardı. 

İlk 11’ler

Muşspor karşılaşmaya İlker Günay, Muhammet Fatih Yıldırım, Efe Karaoğlu, Ebu Sıddık Çelik, İlker Günaslan, Metin Yüksel, Akın Akman, Halil Yılmaz, Cem Çelik, Yusuf Yıldırım ve Taha Ahmet Balsu 11’i ile çıkarken konuk ekip Belediye Kütahyaspor ise Taylan Arman, Serkan Yıldız, Şemsettin Ender Kılıç, Mustafa Akyıldız, Mücahit Çakır, Mustafa Demirel, Onur Kolay, Alpay Eroğlu, Veysel Ünal, İbrahim Zeytin ve Arda Keser 11’i ile mücadele etti.

Taraftar her zamanki gibi

Muşspor’un en büyük destekçisi olan taraftarı takımını yine yalnız bırakmadı.

Sarı Beyazlı temsilcimizin Belediye Kütahyaspor konuk ettiği karşılaşmayı çok sayıda taraftar takip etti. Binlerce taraftar maçın başından sonuna kadar takımlarına yapmış oldukları tezahüratlarla destek verdiler. Taraftar gruplarının tribün şovları görülmeye değer anlar yaşattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —