Tarih: 27.09.2022 19:30

MUŞSPOR, KUPA MAÇINA ESKİŞEHİR’DE HAZIRLANIYOR

Facebook Twitter Linked-in

MUŞSPOR, KUPA MAÇINA ESKİŞEHİR’DE HAZIRLANIYOR

TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile Ziraat Türkiye Kupası ikinci eleme turunda karşılaşacak olan Muşspor hazırlıklarını Eskişehir’de sürdürüyor.

 

Hafta sonu Bursa deplasmanına giden Muşspor, Bursa’daki maçın ardından Ziraat Türkiye Kupasında Eskişehirspor ile karşılaşacağı maçı için Muş’a gelmeden Eskişehir’de maç kampına girdi. Pazartesi gününden itibaren kupa maçı hazırlıklarına başlayan Muşspor, hafta başından beri Eskişehir Nova Vista Otel’de Ziraat Türkiye Kupası ikinci eleme turunda perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Serdar Sabuncu ve yardımcı antrenörler Serkan Baziya, Kadri Açılmış yönetiminde yapılan antrenmanlarda sarı beyazlı oyuncular,  İdman, düz koşu ve ısınma hareketleri, 5’e 2 top kapma çalışması hücum varyasyonları ve taktik ağırlıklı çift kale maçlarla kupa maçına hazırlanıyor. Kaleciler ise Kaleci Antrenörü Burak Ediz eşliğinde çalışmalarına devam ediyor.

TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile Ziraat Türkiye Kupası ikinci eleme turunda karşılaşacak olan Muşspor’un maçı Perşembe günü saat 20.00’da A spor’dan canlı yayınlanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —