Tarih: 18.09.2024 17:58

MUŞSPOR, KÜTAHYA MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

MUŞSPOR, KÜTAHYA MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

 

Nesine 3. Lig 1. Grubun 3. Haftası’nda kendi evinde Belediye Kütahyaspor ile karşılaşacak olan Muşspor, yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Muşspor, kendi saha ve seyircisi önünde Belediye Kütahyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Yavuz İncedal yönetiminde Muş 1071 Alparslan Spor Kompleksi Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. 

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Göreve başladığımız ilk günden itibaren belirlediğimiz hedefler doğrultusunda mücadelemizi sürdürüyoruz. Lig’in ilk maçı olan Kahramanmaraşspor karşılaşmasına iyi hazırlanarak 3 puanla başlamak bizim için önemliydi. Yeni oyunculardan oluşan kadromuzun uyum sürecinde, galibiyetler büyük rol oynuyor. Kaliteli bir oyuncu grubuna sahip olduğumuz için teknik ekip olarak güvenimiz tam” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Silifke maçında iyi mücadele ettiklerini ama gol bulamadıklarını belirten İncedal, “2.Hafta maçımızda Silifke Belediyespor ile oynadık. Hafta içi hazırlıklarımız maçı kazanma üzerineydi. İlk yarıda üstün bir oyun sergiledik ama gol bulamadık ve maç berabere bitti. Her iki takımın sıcak havadaki mücadelesini takdir etmek gerek.” diye konuştu.

“Maç analizlerimizi yapıyoruz ve ilerleyen süreçlerde bunun karşılığını alacağımıza inanıyoruz” diyen Teknik Direktör İncedal şunları kaydetti, “Başkanımıza, yönetim kurulumuza ve bizleri her zaman destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Birlikte hareket ederek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Pazar günü Belediye Kütahyaspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladık, hedefimiz 3 puan. Yolumuz uzun ama birlikte başarılı sonuçlar elde edeceğiz. Tüm taraftarlarımızı pazar günü oynayacağımız Belediye Kütahyaspor maçına bekler, saygılar sunarım.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —