MUŞSPOR, LİDERE İLK MAĞLUBİYETİ TATTIRDI
Muşspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’in 17. haftasında kendi evinde ağırladığı Adana 1954 FK’yı 2-1 yenerek rakibine ilk mağlubiyeti tattırdı.
MUŞSPOR, LİDERE İLK MAĞLUBİYETİ TATTIRDI
Muşspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’in 17. haftasında kendi evinde ağırladığı Adana 1954 FK’yı 2-1 yenerek rakibine ilk mağlubiyeti tattırdı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.lig 4. Grupta üst lig mücadelesi veren Muşspor, kendi evinde ağırladığı Adana 1954 FK’yı 1-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup ederek puanını 30’a yükselterek rakibiyle arasındaki puan farkını 11’e düşürdü. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sebat Gençlikspor’a beklemedik şekilde mağlup olarak puan sırasında 3. Sıraya gerileyen Muşspor, almış olduğu önemli galibiyet ve Sebat Gençlikspor’un puan kaybetmesiyle tekrar 2’ciliğe yükseldi.
Sarı Beyazlı temsilcimizin şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden olan Adana 1954 FK’ya ilk mağlubiyetini tattırarak taraftarına çok önemli bir galibiyet hediye etti.

İkinci devrenin ilk maçındaki puan kaybının ardından zorlu Adana 1954 FK karşısında çok üstün bir oyun sergileyen Muşspor, yeni transfer Ozan Papaker ve İlker Avşar’ın ayağından bulduğu gollerle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.
Karşılaşmanın ilk düdüğünün ardından rakibine üstünlük kuran Sarı beyazlı temsilcimiz henüz ilk dakikalarda gol için rakibine baskı kurmaya başladı. Sarı beyazlı temsilcimiz, karşılaşmanın ilk dakikalarında Ömer Çetinbaş, İlker Avşar ve Ozan Papaker ile girdiği gol pozisyonlarını değerlendi. Dakikalar 24’ü gösterdiğinde Adana 1954 FK adına gelişen atakta kazanılan korner atışında arka direkte Berkay Çakır’ın kafa vuruşuyla Adana 1954 FK 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan dakikalarında da rakibine baskı kuran temsilcimiz bir türlü aradığı golü bulamayanınca ilk devre Adana temsilcisinin 1-0 üstünlüğüyle noktalandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında hızlı başlayan temsilcimiz gol için baskısını arttığı dakikalarda ceza alanı içerisinde oluşan pozisyonda yeni transfer Ozan Papaker’in 65. Dakikada attığı golle eşitliği sağladı (1-1). Sonraki dakikalarda da ataklarını sürdüren temsilcimiz ilk golden sadece 6. dakika sonra takımın golcü isimlerinden İlker Avşar ile öne geçti. (2-1) kalan dakikalarda da rakibinden daha üstün bir oyun sergileyen Sarı Beyazlı temsilcimiz 3. gol için baskısını arttırsa da aradığı golü bulamadı ve karşılaşma 2-1 Muşspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonuçla Adana 1954 FK bu sezon ilk mağlubiyetini Muşspor’dan almış oldu.
İlginizi Çekebilir
- Salı 14.9 ° / 4.5 ° Güneşli
- Çarşamba 15 ° / 5.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 11 ° / 6.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

