Tarih: 13.09.2024 16:07

MUŞSPOR, MERSİN’E HAREKET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

MUŞSPOR, MERSİN’E HAREKET ETTİ

Muşspor, TFF 3. Lig'in ikinci haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Silifke Belediye Spor maçından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

 

Muşspor, TFF 3. Lig'in 2. haftasında Pazar günü deplasmanda Silifke Belediye Spor’un konuğu olacak. Bu yıl şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Muşspor hafta sonu Mersin’de Silifke Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. Muşspor sezon öncesi kadrosuna kattığı futbolcularla adından söz ettirirken sezona galibiyetle başlamayı başardı. 

Kendi evinde aldığı galibiyetle sezona iyi bir başlangıç yapan Muşspor’un ligde ilk deplasman galibiyetini de alarak şampiyonluk hedefi doğrultusunda galibiyet serisi yakalamak istiyor. Muşspor geçtiğimiz hafta kendi evinde Kahramanmaraşspor’u 1-0’lık skorla geçerken rakibi Silifke Belediye Spor ise Ergene Velimeşe Spor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Muşspor, TFF 3. Lig'in ikinci haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Silifke Belediye Spor maçının hazırlıklarını 1071 Alparslan Spor Kompleksinde bulunan antrenman sahasında Teknik Direktör Yavuz İncedal yönetiminde çalışmalarını tamamladıktan sonra maçın oynanacağı Mersin’e hareket etti. Muş’tan en fazla göç alan illerden biri olan Mersin’de Muşspor heyecanı yaşanmaya başladı. 

Sezonun ilk golü kaptandan

Muşspor’da geçtiğimiz hafta Kahramanmaraşspor karşında galibiyeti getiren golü atan Kaptan Efe Karaoğlu, bu sezon sarı beyazlı temsilcimizin ilk golünü atmayı başardı. Öte yandan geçtiğimiz hafta Yakup Alkan, Metin Yüksel, Akın Akman, Halil Yılmaz, Cem Çelik, Umut Karataş, Tuğkan Kamışoğlu, Noyan Öz ilk defa Muşspor formasıyla mücadele etti.

Maçı İzmir bölgesi hakemleri yönetecek

Silifke Şehir Stadında 15 Eylül 2024 saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmayı İzmir bölgesinden Klasman Hakemi Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Lakot’un yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden Klasman Yardımcı Hakemi Hasan Hüseyin Yazıcılar ve İzmir bölgesinden klasman Hakemi Ertaç Kuşku yapacak. Maçta İzmir bölgesinden Bölgesel Hakem Deniz Can Aydın 4. Hakem olarak görev yapacak.

Haftanın maçları

TFF 3. Lig 1. Grup’ta Cumartesi günü Saat 16.30 Bulvarspor-Karşıyaka, Saat 19.00’da Kuşadasıspor-Artvin Hopaspor karşılaşmaları oynanacak.

15 Eylül Pazar ise saat 15.30’da 23 Elazığ FK-Bornova 1877 Sportif Yatırımlar AŞ ve Kahramanmaraşspor-Anadolu Üniversitesi, Saat 16.00’da Silifke Belediyespor-Muşspor ve Kırşehir Futbol SK-Düzce Cam Düzcespor, Saat 16.30’da Belediye Kütahyaspor-Ergene Velimeşespor, Saat 19.00’da Bursaspor-Tokat Belediye Plevnespor karşılaşmaları oynanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —