Tarih: 09.09.2024 18:07

MUŞSPOR, SİLİFKE MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

MUŞSPOR, SİLİFKE MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

TFF 3. Ligde sezona galibiyetle başlayan Muşspor, 2. Hafta deplasmanda oynayacağı Silifke Belediye Spor maçının hazırlıklarına başladı.

 

2024-2025 sezonuna kendi evinde aldığı galibiyetle iyi bir başlangıç yapan Muşspor, galibiyet serisi yakalayarak şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor. Bu kapsamda Ligin 2. Haftasında deplasmanda karşılaşacağı Silifke Belediye Spor maçı için 1071 Alparslan Spor Kompleksinde bulunan antrenman sahasında hazırlıklarına başlayan Sarı Beyazlı temsilcimiz galibiyete kilitlendi.

Muşspor, antrenmanlarda taktiksel çalışmaların yanı sıra oyuncuların fiziksel ve mental durumlarına da özel önem veriliyor. İlk hafta alınan galibiyetle moral bulan futbolcular, Silifke Belediye Spor karşısında galibiyet almak istiyor.

Teknik Direktör Yavuz İncedal yönetiminde yaklaşık 2 saat süren antrenmanda koşu, ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışması yapıldı. Ardından, 2 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Kaleciler ise Kaleci Antrenörü eşliğinde çalıştı.

Eksiksiz bir şekilde antrenmanlara başlayan Muşspor’da teknik heyetin ve futbolcuların moralinin oldukça yüksek olduğu gözlendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —