Tarih: 02.07.2024 17:37

MUŞSPOR’DA CENGİZ DÖNEMİ

Facebook Twitter Linked-in

MUŞSPOR’DA CENGİZ DÖNEMİ

Muş temsilcisi Muş 1984 Muşspor’da Nevzat Kaya’nın istifasından sonra başkanlığa iş insanı Fatih Cengiz geldi

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’de mücadele eden Muşspor’da Nevzat Kaya’dan boşalan başkanlık görevini Fatih Cengiz devraldı.

2 dönemdir 3. Lig’de başarılı bir şekilde mücadele eden Muşspor, 2. Lig’e yükselme şansını son dakikalarda talihsiz bir şekilde penaltılarla kaybetmişti. Sezonun tamamlamasının ardından işlerin yoğunluğu nedeniyle takımda başkanlık görevine devam edemeyeceğini açıklayan Nevzat Kaya’dan boşan başkanlık koltuğunu kimin devralacağı merak konusu oldu. 

TFF 3.Lig’de mücadele eden Muşspor’un yeni başkanı Fatih Cengiz olduğu öğrenildi. Başkan Cengiz’in hafta içinde takımı devralıp çalışmalara başlayacağı öğrenildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Muşspor’un yeni başkanı Fatih Cengiz, “Öncelikle, Muşspor’un eski Başkanı'na içten teşekkürlerimi sunuyorum. Son 2-3 yıldır yürüttüğü başkanlık görevini büyük bir başarıyla yerine getirdi ve kulübümüze önemli katkılarda bulundu. Vefakâr ve cefakâr taraftarlarımız hiç merak etmesin, kısa süre içinde teknik ekip, futbolcular ve transferler konusunda gerekli adımları atacağız” dedi.

Cengiz, “Yeni sezona başlamamız için 2 aylık bir süremiz var. Bu süre zarfında, öncelikle iç transferleri iki hafta içinde halledip, ardından dış transferleri tamamlayarak takımı güçlendireceğiz. Yeni sezon öncesinde her şeyi planlı ve programlı bir şekilde yürütüp, taraftarlarımızın beklentilerini karşılayacak bir takım oluşturacağız. Bu süreçte tüm taraftarlarımızın sabır ve desteğine ihtiyacımız var. Hep birlikte Muşspor’u daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —