MUŞ’TA ÖĞRENCİLER İÇİN KÜLTÜR GEZİSİ DÜZENLENDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından hayata geçirilen "GSB Gençlik Kış Kulübü Programı" kapsamında Muş'ta yarıyıl tatilini değerlendirmek isteyen öğrenciler için özel bir kültür gezisi düzenlendi.

GÜNCEL 30.01.2025 17:50:00
MUŞ’TA ÖĞRENCİLER İÇİN KÜLTÜR GEZİSİ DÜZENLENDİ

MUŞ’TA ÖĞRENCİLER İÇİN KÜLTÜR GEZİSİ DÜZENLENDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından hayata geçirilen "GSB Gençlik Kış Kulübü Programı" kapsamında Muş'ta yarıyıl tatilini değerlendirmek isteyen öğrenciler için özel bir kültür gezisi düzenlendi.

 

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını yürüten gençlik merkezi tarafından organize edilen etkinlikte, öğrenciler kentin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. Gezi kapsamında Tarihi Murat Köprüsü ve çevresi ziyaret edilirken, öğrencilere bölgenin tarihi ve kültürel önemi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Etkinliğe katılan öğrenciler, tarihi köprüyü yakından görme ve fotoğraflama imkânı bulurken, doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi. Gezi sonrası kitap kafeye geçen öğrenciler burada soba başında Gençlik Lideri Bülent Çakı’nın seslendirdiği şarkılar eşliğinde zekâ oyunları oynadı.

Gençlerin sosyalleşmesi ve kültürel mirasa sahip çıkması adına bu tür gezilerin önemine dikkat GSB Gençlik Lideri Bülent Çakı, programın ilerleyen günlerde farklı etkinliklerle devam edeceğini belirterek, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak başlattığımız ‘GSB Gençlik Kış Kulübü Programı’ kapsamında gezi düzenledik. Çocuklarımızla birlikte Tarihi Murat Köprüsü’nü gezdik, çocukların mutluğuna ortak olduk. Çocuklarımızın kendi tarihlerini ve kültürlerini öğrenmeleri için çeşitli programlar yapıyoruz. Bu gezi de bu programlarımızdan bir tanesi oldu” dedi.

Öğrenciler, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür kültürel gezilerin devam etmesini istediklerini belirtti. Öğrencilerden Sema Çelik, “GSB Gençlik Kış Kulübü Programı kapsamında Murat Köprüsü’ne düzenlenen geziye katıldık, bizim için çok iyi oldu. Tarihi Murat Köprüsü çok güzel bir yer. 15 tatilde bu kulübe katıldığım için çok keyif aldım. Herkesin buraya gelmesini öneriyorum” şeklinde konuştu.

Öğrencilerden Zeynep Sahra Okur ise düzenlenen gezinin kendileri için çok güzel geçtiğini ifade ederek, “GSB Gençlik Kış Kulübü Programına katıldım. Bugün Tarihi Murat Köprüsü’ne geldik. Burada arkadaşlarımızla birlikte çok eğlendik. 15 tatilimiz çok güzel geçti” ifadelerini kullandı. İHA

İlginizi Çekebilir

MODERN SİSTEMLE TARIMSAL VERİMLİLİK ARTACAK

LASTİKÇİLERDE KIŞ LASTİĞİ YOĞUNLUĞU BAŞLADI

REKTÖRLER, "GENÇLERLE BAŞ BAŞA" PROGRAMINDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

JANDARMA PERSONELİNDEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI DESTEĞİ

BULANIK’TA 100 YATAKLI ÖĞRETMENEVİNİN TEMELİ ATILDI

MAUN’LU ÖĞRENCİDEN HAYVAN BESLEMEDE DEVRİM NİTELİĞİNDE BULUŞ

BİYOMEDİKAL ÖĞRENCİLERİNE HASTANE BİLGİ SİSTEMLERİ EĞİTİMİ

REKTÖR ALİCAN, SİNOP VE BARTIN’DA “MALAZGİRT”İ ANLATTI

MUŞ VALİLİĞİ 2025 YILI TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ GÜZERGAHLARINI BELİRLEDİ

ULU ÖNDER ATATÜRK, MUŞ’TA DÜZENLENEN TÖRENLE ANILDI

  • Pazartesi 19.6 ° / 11.3 ° false
  • Salı 18.4 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.8 ° / 10 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7