Tarih: 16.09.2024 17:53

REKTÖR ALİCAN, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

REKTÖR ALİCAN, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, yeni dönemin ilk gününde merkezi yemekhanede öğrencilerle yemek sırasına girdi.

Öğrencilerin talep ve önerilerini not alan Rektör Mustafa Alican, birlikte yemek yiyerek onlarla sohbet etti. Rektör Alican, yaptığı konuşmada, üniversitenin hem akademik hem sosyal yaşam alanlarında öğrencilere en iyi imkanları sunmaya devam edeceğini vurguladı. Alican, "Sizler bizim için çok değerlisiniz. Üniversitemiz sadece derslerle değil, sosyal etkinlikler, kültürel faaliyetler ve kişisel gelişiminizi destekleyecek projelerle de size katkı sağlamaya devam edecek. Her zaman yanınızda olacağız ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Öğrencilerle birebir sohbet eden Alican, kampüste yapılan yenilikler ve öğrencilere sunulan hizmetlerle ilgili de bilgilendirmelerde bulundu. Yeni açılan sosyal alanlar, öğrenci kulüplerinin faaliyetleri, spor ve kültürel etkinlikler gibi birçok konuda öğrencilerin beklentileri doğrultusunda hareket edildiğini belirten Alican, ayrıca, kampüsteki sosyal ve kültürel etkinliklerin arttırılarak öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerine katkı sunacak adımlar atılacağını müjdeledi.

Rektör Mustafa Alican’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yaşar Karadağ ve Prof. Dr. Kenan Yıldırım, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Özalper, Genel Sekreter Harun Demir, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı (SKS) Şükrü Çobanoğlu ve birçok akademisyen de eşlik etti. Akademik kadro, öğrencilerle yakından ilgilenerek yeni eğitim dönemine dair fikirlerini dinledi ve onlara tavsiyelerde bulundu. Ayrıca, öğrencilerin üniversitenin sunduğu olanaklardan en iyi şekilde faydalanabilmesi için yapılacak çalışmalardan bahsedildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —