Tarih: 14.10.2021 20:03

REKTÖR POLAT, MALAZGİRT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

REKTÖR POLAT, MALAZGİRT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Malazgirt İlçesinde yapımı devam eden Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundu

 

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak için tarihi ilçeye giden Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, burada Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın ve Ziraat Bankası Malazgirt Şubesi Müdürü Mahmut Atakan Demir makamlarını ziyaret etti. Rektör Polat daha sonra ise ilçede yapımı devam eden Malazgirt Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Rektör Polat, Belediye Başkanı Cengiz Altın’ı ziyaretinde ilçede güzel çalışmaların yapıldığını söyleyerek şunlara değindi; “Özellikle inşaatı devam eden Meslek Yüksekokulumuza giden yoldaki duble yol, kaldırım ve ağaçlandırma çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanımıza  çok teşekkür ediyorum. Toz toprak içindeki yollar pırıl pırıl olmuş” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Altın ise Rektör Polat’ın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Malazgirt Meslek Yüksekokulu inşaatında firma yetkilileri ile bir araya gelen Rektör Polat; “Temeli bu yaz atılan ve inşaatı hızla devam eden Malazgirt Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde Genel Sekreterimiz Harun Demir, Malazgirt MYO idarecilerimiz ve firma yetkilileri ile incelemelerde bulunduk. Gelecek yıl öğrencilerimiz modern dersliklerde eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edecekler inşallah” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —