Tarih: 15.01.2020 16:44

SPORCU ÖĞRENCİLER İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ENGİN´İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Ziyarete gelen, Muş Spor Lisesi Müdürü Orhan Çağlayan, Müdür Yardımcısı Fatih Şener, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri Aydın Koçlardan ve Murat Karataş ile birlikte Muş Spor Lisesi Erkek ve Kız Kros takımı ile Boksör öğrencilerini Milli Eğitim Müdürü Engin, tek tek tebrik ederek bir süre öğrencilerle sohbet etti.

Milli Eğitim Müdürü Emin Engin; "Sportif faaliyetlerde başarılı öğrencilerimizi keşfedebilmek önemlidir. Bu yetenekli öğrencilerimizin atletizm branşında almış oldukları başarılarda bunun bir göstergesidir. İnşallah Osmaniye İlinde yapılacak Türkiye şampiyonasında da aynı başarıyı gösterirler. Başarıları daim ve devamlı olur. Çünkü sporda devamlılık esastır. Sportif faaliyetlerde başarılı olmak içinde çok çalışmak ve disiplinli olmak gerekir. Bu anlamda öğrencilerimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Daha sporcu öğrencileri tekrar tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, Kros takımına Osmaniye İlinde yapılacak Türkiye şampiyonasında başarılar dileyerek makamından uğurladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —