Kütahya Gediz İlçesinde yapılan Balkan Şampiyonası Milli Takım Seçme Yarışmasında Genç Kadınlar 6 kilometre Dağ Koşusunda Muşlu sporcu Mihriban Öner 1. Oldu. 18 Mayıs 2019 tarihinde Bulgaristan´da yapılacak olan Balkan Şampiyonası´nda Muş´u ve Türkiye´yi temsil edeceğini belirten Antrenör Emel Koçlardan, hedeflerinin birinci olmak olduğunu söyledi.
Atletizmde birçok başarının elde edildiğini belirten Antrenör Emel Koçlardan, Türkiye´nin en iyi şekilde temsil edildiğini söyledi. Muşlu kızların başarısının göz ardı edilemeyeceğini belirten Koçlardan şunları söyledi: ?Muşlu kızlarımız Milli Takımda ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bunların en güzel örneği Milli Sporcumuz olan tek ayakkabı ile ülkemize Avrupa Şampiyonluğu kazandıran Emine Akbingöl, dört defa üst üstte rekor kıran Milli Sporcumuz Derya Kunur, Liselerde Dünya ikincisi olan Berfin Barışer ve Genç kızlarda 6 kilometre Dağ Koşusunda birinci olan kızımız Mihriban Öner aldıkları dereceler ortadadır? dedi.
?VERİLEN DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ?
İmkanlar verildikçe Muşlu kızların daha da başarıya koştuğunu kaydeden Antrenör Koçlardan, ?Sporcularımıza maddi ve manevi destek veren başta Sayın Valimiz Doç. Dr. İlker Gündüzöz Beye teşekkür ediyoruz. ayrıca her daim yanımızda olan ve kızlarımıza destek vererek övgü ile bahseden Milletvekilimiz Sayın Mehmet Emin Şimşek Beye, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Emrullah Güler Beye teşekkür ediyoruz. Amacımız kızlarımızla başarıdan başarıya koşmaktır. İmkanlar verildikçe daha da başarılar alacağız. Özellikle ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz? dedi.