?SPORLA DOLU DOLU GEÇEN BİR TATİL? PROJESİ BAŞLADI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan ?Sporla Dolu Dolu Geçen Bir Tatil? sloganı kapsamında başlatılan sportif faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor.

SPOR 21.11.2019 15:42:46 392
?SPORLA DOLU DOLU GEÇEN BİR TATİL? PROJESİ BAŞLADI

Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, 18 Kasım-22 Kasım tarihleri arasında ilk ara tatilde öğrencilere dolu dolu bir tatil geçirtmeyi düşündüklerini belirtti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan ?Sporla Dolu Dolu Geçen Bir Tatil? sloganı kapsamında başlatılan sportif faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. Faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, çocukların sağlıklı gelecekleri için bu tür sportif faaliyetlerin önemli olduğuna değindi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nün ?Sporla Dolu Dolu Geçen Bir Tatil? sloganıyla başlattığı sportif faaliyetler arasında gençlerin, atletizm, jimnastik, masa tenisi, tekerlekli kayak ve diğer sportif alanlarda çalışmalar yaptığını belirten Güler, gençlerin bu sportif faaliyetlerden faydalanmaları için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nün tesislerine beklediğini söyledi. Güler: ?Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün ?Sporla Dolu Dolu Geçen Bir Tatil? sloganıyla başlattığı sportif faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. ?Sporla Dolu Dolu Geçen Bir Tatil? sloganıyla başlattığımız sportif faaliyetler arasında atletizm, jimnastik, masa tenisi, tekerlekli kayak ve diğer sportif alanlarda çalışmalar yapıyoruz.Sportif faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Gençlerimizin sağlıklı geleceği için sizleri de İl Müdürlüğümüze ve en yakın Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerimize bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

Gençlik merkezi başta olmak üzere diğer tesislerin de gençlerin hizmetinde olduğunu aktaran Müdür Güler: ? Bildiğiniz gibi Gençlik Merkezimizin bünyesinde birçok faaliyetlerimiz var. Bu faaliyetlerimizin bir kısmı diğer kurumlarla yaptığımız işbirliği sonucunda devam ederken bir kısmı da müdürlüğümüzün hayata geçirdiği faaliyetlerdir ki onlarda eksiksiz bir şekilde devam ediyor. Gayemiz gençlerimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmek. Bizde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Gençlik Merkezimizde Dil Atölyesi Eğitimleri kapsamında birçok kurs açtık ve bunlar devam ediyor. Öte yandan diğer kurslarımız var. Bunlarda resim, karakalem, ebru, satranç ve diğer kurslarımız da eksiksiz bir şekilde devam ediyor. Yine müdürlüğümüze bağlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzda gençlerin ve vatandaşlarım hizmetinde. Az önce dediğim gibi bizler gençliğimiz için var. Onları yarınlara yetiştirmek adına çalışmalar yapıyoruz. Bu nedenle tüm gençlerimizi ve vatandaşlarımızı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün olanaklarından faydalanmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz. Gençlik Merkezimize bekliyoruz. Gençlik Merkezimiz haftanın 7 günü hizmet vermekte? dedi.