Tarih: 13.02.2025 12:07

STADYUMDA KIRILAN KOLTUKLAR YENİLERİ İLE DEĞİŞTİRİLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

STADYUMDA KIRILAN KOLTUKLAR YENİLERİ İLE DEĞİŞTİRİLİYOR

Gençlik ve Spor Müdürlüğü, geçtiğimiz Pazar günü oynanan Muşspor-Bursaspor karşılaşmasında taraftarlar tarafından kırılan 300 dolayında koltuk yenileriyle değiştiriliyor

 

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Muşspor-Bursaspor karşılaşmasından sonra Şehir Stadyumunda yapılan incelemede deplasman ve ev sahibi tribünlerinde bulunan yaklaşık 300 koltuğun kırıldığı tespit edildi.

Stadyum yetkilileri hasar tespit çalışmalarını tamamlarken kırılan koltukların yenilerinin takılması için çalışmalara başlayan Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Muşspor’un kendi evinde oynayacağı bir sonraki karşılaşamaya kadar kırılan ve zarar gören koltuklar yenileri ile değiştirecek. 3 sezon önce Muşspor’un yıllar sonra çıktığı profesyonel lig ile birlikte stadyumda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla zeminden tribünlere kadar her alanı ile bölgede parmakla gösterilen bir stadyuma kavuşan Muş, centilmen taraftarıyla da ülkede tanınıyor.

Muşspor ile Bursaspor karşılaşması sonrası stadyumda hasar tespit çalışması yapan stat müdürü Metin Argun, yaklaşık 300 koltuğun kırılıp tahrip edildiğini belirterek: “Muşspor-Bursaspor karşılaşması sırasında tribünlerde taraftarlar arasında yaşanan kısa süreli gerginlikte yaklaşık 300 koltuğumuz kırıldı ve zarar gördü. Kırılan ve zarar gören koltukları Muşsporumuzun bir sonraki maçına kadar yenileyeceğiz” dedi.

Argun, Muşspor taraftarının centilmen bir taraftar olduğunu belirterek: “Muşsporumuzun taraftarları yıllar sonra profesyonel lige çıkan takımlarını son 3 sezondur gayet centilmence destekliyor. Bu centilmenlikleri ülkede de biliniyor. Stadyumumuz taraftarımızın evidir. Taraftarımız bundan sonraki karşılaşmalardan kendi evlerini korusunlar. Stadyuma zarar verenleri uyarsınlar” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —