Tarih: 01.03.2022 20:37

TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Facebook Twitter Linked-in

TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Cumhurbaşkanlığı tarafından çeşitli kurum ve kuruluşlara yapılan atamalar kapsamında Muş Tarım ve Orman Müdürlüğüne Batman Tarım ve Orman Müdür Vekili Mehmet Gün atandı.

 

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre Muş Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Mehmet Aydın’ın yerine Batman Tarım ve Orman Müdür Vekili Mehmet Gün atandı.

MEHMET GÜN KİMDİR?

1971 Batman’ın Gercüş ilçesi doğdu. İlköğrenimi memleketinde liseyi ise Van Ziraat Meslek Lisesinde okudu. 1990-1992 yıllarında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 1994 yılında 100.Yıl Üniversitesi Tatvan Yüksek Meslek Okulu Gıda Teknolojisi ön lisans mezunu oldu. 1999 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünden lisans mezunu oldu. 1990-1999 yılları arası sırasıyla Muş, Batman ve Hatay Tarım İl Müdürlüğünde-Ziraat Teknisyeni, 1999-2004 yılları arası Hatay İl Müdürlüğü-Ziraat Mühendisi, 2004-2013 yılları arası Gaziantep İl Kontrol Laboratuvarı Müdür Yardımcısı, 2013-2015 yılları arası Diyarbakır Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürü, 10.03.2015-08.07.2020 yılları arası Erzurum Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürü, 09.07.2020 tarihi itibariyle Batman İl Tarım ve Orman Müdürü Vekilli olan gün Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Muş Tarım ve Orman Müdürlüğüne atandı. Müdür Gün, evli 3 çocuk babasıdır.

KATILDIĞI EĞİTİM VE SEMİNERLER

Arıcılık, Su Ürünleri, Meyvecilik alanlarında eğitimler, Mera ve mera yaz okulu, İl ve bölge master planları hazırlama ve eğitimi, Kamu İhale, Mali Konular, İdari ve Personel Eğitim ve Seminerler, Yönetici eğitim ve seminerler, Beden Dili,5S Prensipleri, Çağdaş Yönetim vb, İş ve insan ilişkisi, Zaman yönetimi Devlet Personel Başkanlığı Yönetici semineri, Hatay, 17025 TSE eğitimi, Validasyon, iç tetkik, ölçüm belirsizliği, iş sağlığı vb eğitimler, 2.ULAG Ulusal laboratuvar akreditasyon ve güvenliliği sempozyum, Protokol İşlemleri-2019 Erzurum, Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü-Gıda Kontrol Hizmetleri Çalıştayı gibi alanlara katılım sağladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —