TAŞDEMİR, “BİZİM ZENGİNLİĞİMİZ GENÇLERİMİZ”
Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 15-21 Mayıs "Gençlik Haftası" ile "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" dolayısıyla gençlere yönelik gerçekleştirdiği etkinlikler tam not aldı.
Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 15-21 Mayıs "Gençlik Haftası" ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" dolayısıyla hafta boyuncu çeşitli etkinlikler düzenledi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde kutlanan "Gençlik Haftası" ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" hafta başından beri düzenlenen çeşitli etkinliklerle dolu dolu kutlanmasını sağlandı. Hafta boyunca gençlere yönelik düzenlenen Gençlik Yürüyüşü, Gençlerle Piknik, yarışmalar, Şehitlik ziyareti, Şiir dinletisi gibi çeşitli etkinlikler düzenledi. Yoğun katılımla yapılan etkinliklerde gençler gönüllerince eğlenme ve stres atma imkanı buldular.
"19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" dolayısıyla düzenlenen kutlama programında da Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli etkinlikler vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Ayrıca kutlamalara katılan tüm misafirlere de çeşitli ikramlarda bulunuldu. Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri hafta boyunca kutlamaların sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlayarak vatandaşlardan tam not almayı başardılar.

Kutlamaların sorunsuz bir şekilde tamamlanmasından dolayı tüm personellerine teşekkür eden Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, her ülkenin bir zenginliği vardır, bizim zenginliğimiz de pırıl pırıl, dinamik, çalışkan genler olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: “15-21 Mayıs "Gençlik Haftası" ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" çok sayıda gencimiz ve vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak hafta başından beri gençlerimize yönelik çeşitli etkinlikler düzenledik. Binlerce gencimize ulaştığımız etkinliklere katılan gençlerimiz gönüllerince eğlenme imkanı buldular. Muş gençliğimizi hızla değişen dünyaya ayak uydurmaları için desteklemeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki; bu şehirden bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında çok başarılı gençlerimiz yetişecek. Her ülkenin bir zenginliği vardır Bizim zenginliğimiz pırıl pırıl dinamik çalışkan gençlerimizdir. İlimiz gençlere çok önem veren bir valiye sahip, gençlerimiz bu konuda çok şanslılar. Sayın Valimiz Avni Çakır’ın destekleriyle gençlerimize çok daha iyi hizmetler vereceğiz. Gençlerimize sağladığı desteklerden dolayı Valimiz Sayın Avni Çakır’a teşekkür ederim." dedi.