Tarih: 28.03.2024 14:16

TERÖRLE MÜCADELE VE VAZİFE KAHRAMANLARI DERNEĞİ MUŞ ŞUBESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Facebook Twitter Linked-in

TERÖRLE MÜCADELE VE VAZİFE KAHRAMANLARI DERNEĞİ MUŞ ŞUBESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

 

Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları Derneği Genel Başkanı Emrullah Aktaş, derneğin Muş Şube Başkanı Nadir Koçlardan’ın görevinden alındığını söyledi. Aktaş, şehit yakınları ve gazi aileleriyle istişare edilip yeni yönetimin kurulması için hazırlıkların hızlıca yürürlüğe konulacağını kaydetti.

Yazılı bir açıklama yapan Emrullah Aktaş, bugüne kadar verdiği hizmetler için Nadir Koçlardan’a teşekkür etti. Yeni kurulacak yönetim kurulu için Muş ilindeki şehit ve gazi aileleri ile bire bir kendisinin görüşeceğini ifade eden Aktaş, kısa süre içerisinde yeni yönetimin kurulacağını kaydetti. 

Aktaş, "Derneğimiz, Türkiye genelinde şubeleri bulunan ve herkesi bir çatı altında toplayan Ankara merkezli bir sivil toplum kuruluşudur. Kuruluş amacımız, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını ortaya koyan kahraman şehitlerimizin, gazilerimizin ailelerine destek olmak, güvenlik korucuları ile yakınlarının yanında olmak ve gazi olan vatandaşlarımızın sivil toplum faaliyetlerini etkinleştirmek ve geliştirmektir. Derneğimizin büyüyerek ve daha fazla fayda üretmek gayesiyle faaliyetlerine devam etmekte olduğunu duyurmaktan gurur duyuyorum. Bu doğrultuda, ülkemizin dört bir yanındaki şehit ve gazilerimizin yakınlarına hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehitlerimizin emaneti olan ailelerimize ve kahramanlarımıza olan desteğimizi daha da artırarak devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —