Tarih: 28.05.2019 18:18

TKF YENİ SEZON İÇİN TOPLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Başarılı bir sezonu geride bırakan Türkiye Kayak Federasyonu, yeni sezon öncesinde Alp Disiplini, Kayaklı Koşu ve Biathlon Teknik Kurullarını Ankara´da topladı. Federasyon Başkanı Ali Oto, Yönetim Kurulu Üyeleri Haydar Çetinkaya, Süleyman Yıldırım ve Arif Alaftargil, Genel Sekreter Tevfik Odabaşı´nın katımı ile gerçekleşen kurul toplantılarında Olimpik Takım Faaliyet Programı, TOHM Faaliyet programı, TOHM ve Olimpik havuz sporcu kararları, YOG takımlarının belirlenmesi ve faaliyet programının hazırlanması, Ülkemizde düzenlenecek olan Uluslararası yarışmaların belirlenmesi, Milli takım programlarının hazırlanması, yarışma talimatlarının değiştirilmesi, antrenörlerin durumu konuları görüşüldü.

Ankara´daki kurullar toplantısına Alp Disiplininde Tamer Taflı, Levent Balaban, Kürşat Üstündağ, Tuba Kocaağa, Yavuz Kıyıcı, Kayaklı Koşuda Sedat Doymaz, Fikret Ören, Fırat Çoşkun, Yüksel Yusufoğlu, Harun Akyol, Biathlon da ise Mustafa Çetinkaya, Fatih Yüksel, Fırat Çelik, Şefik Yaşar katıldı.

Federasyon Başkanı OTO Çok Çalışmalıyız

Teknik kurul çalışma toplantılarına katılan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, yeni sezonda camia olarak çok çalışacaklarını ifade etti. Yeni sezonda önceliklerinin kayağı en iyi seviyeye taşımak olduğunu dile getiren Ali Oto, ? Başarılı olmak için çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Camia olarak Türk kayağını iyi yerlere hep birlikte getireceğiz. Yeni sezonun hazırlıklarını yapıyoruz? diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —