Tarih: 27.05.2024 16:21

TRT HAYATA DOKUNMAK EKİBİ MUŞ’TA

Facebook Twitter Linked-in

TRT HAYATA DOKUNMAK EKİBİ MUŞ’TA

“Hayata Dokunmak (Gençliğimin Merkezi)” çekimlerine devam eden TRT içyapımlar ekibi Muş’ta çekimlerine devam ediyor

 

TRT İç Yapımlar Dairesi Başkanlığınca yapımı gerçekleştirilen ve Yeni yayın döneminde yayına girecek olan yeni program ‘’Hayata Dokunmak (Gençliğimin Merkezi)” TRT EBA ekranlarında…

Çekimlerine devam eden TRT İÇYAPIMLAR ekibi Muş’ta adeta kamp kurdu. Yapım ve Yönetmenliğini Mevlüt Aydın, Yapım ve Yönetmen Yardımcılığını Emel Havva Başöngen, Kameramanlıklarını Ömer Demirci, Atilla Aslan ve ulaşım sorumlusu Ahmet Gürsoy’un yer aldığı TRT ekibi çekimlerini sürdürüyor. ‘Hayata Dokunmak (Gençliğimin Merkezi )’ programı Türkiye genelinde birçok şehirde çekimler yapmayı planlıyor. Program yeni yayın döneminde TRT EBA’da ekranlara gelecek.

Muş’ta son dönemlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, şehirde gençlere ve çocuklara sağladığı sosyal, kültürel, sanat, spor ve birçok alanda yaptığı hizmetleri gençlerin ve çocukların dilinden sizlere sunmaya hazırlanıyor. Programın Yönetmen ve Yapımcısı Mevlüt Aydın yaptığı açıklamada; “Muş, tarihiyle, kültürüyle çok güzel bir şehir. Son dönemlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor tesisleri ve özellikle gençlik merkezleri ile en çok ilerleme kaydeden şehirlerden biri. Bizim programın içeriğini en güzel yansıtacak illerden birisi de Muş’tur. Yeni yayın döneminde TRT EBA kanalında yayımlanması planlanan ‘Hayata Dokunmak (Gençliğimin Merkezi)’ adlı programımızda Muş Gençlik ve Spor Müdürlüğünün gençlik merkezindeki faaliyetlerini çekiyoruz. Bir hafta boyunca gençlerimize ve çocuklarımıza verilen eğitimler, kültür etkinlikleri, sanat etkinlikleri ve sosyal etkinlikler olmak üzere birçok konuyu ele alıyoruz. Çok başarılı işlere imza atıyoruz. Muş için özel olarak yapacağımız bölümün büyük ses getireceğine inanıyoruz” dedi.

Yönetmen ve yapımcı Mevlüt Aydın ayrıca kendilerine her türlü konuda yardımcı olan TRT İç Yapımlar Dairesi Başkanlığı, TRT EBA Kanal Koordinatörlüğü yöneticileri ile kamu, kurum, kuruluşlara ve Muş halkına ekibi adına teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —