UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEYE DEVAM

Uyuşturucuyla mücadeleye etkin bir şekilde devam eden Muş Gençliği Uyuşturucu İle Mücadele Derneği, son 2 ay içerisinde 3 genci uyuşturucu bataklığından kurtardı.

GÜNCEL 8.01.2025 13:42:00
UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEYE DEVAM

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEYE DEVAM

Uyuşturucuyla mücadeleye etkin bir şekilde devam eden Muş Gençliği Uyuşturucu İle Mücadele Derneği, son 2 ay içerisinde 3 genci uyuşturucu bataklığından kurtardı.

 

Muş Gençliği Uyuşturucu İle Mücadele Derneği, son 2 ayda yürüttüğü faaliyetlere ilişkin raporu kamuoyuyla paylaştı. Dernek, bağımlılıkla mücadelede hem gençlere hem de ailelere destek sağlamak için çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi.

Dernek, merkez ve köylerinde 5 aileyi ziyaret ederek, bağımlılık sorunuyla mücadele eden 3 genci kurtarıp hayata yeniden kazandırdı. Bu süreçte ailelerle birebir görüşmeler yapılarak çözüm odaklı çalışmalar yürütüldü. Dernek merkezinde bağımlılar ve aileleriyle 7 kapsamlı görüşme gerçekleştirildi. Bu görüşmelerde, bağımlılıktan kurtulma yolları ve destek mekanizmaları hakkında bilgi verildi. Muş Gençliği Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Hafızlık Akademisi’nde, din görevlilerine madde bağımlılığıyla mücadelede nasıl bir tutum sergilemeleri gerektiği konusunda eğitim verildi. Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, derneği ziyaret ederek hem annelerle hem de gençlerle bir araya geldi.

Bağımlılıkla mücadelede kararlılık mesajı veren Muş Gençliği Uyuşturucu İle Mücadele Derneği Başkanı Alparslan Bingöl, “Bağımlılık seni karanlık bir odaya kapatır. Sanki dışarıda ışık yokmuş gibi hissettirir. Ama bil ki, o ışık hep vardı ve hala orada. Kapıyı aralayacak gücü bulduğun anda dünya yeniden renklenir. Unutma, en karanlık gece bile sabaha varır” dedi.

Bağımlılıkla mücadelede yalnızca bir kuruluş değil, aynı zamanda bir sığınak olduklarını belirten Alparslan Bingöl şu açıklamalarda bulundu, “Muş’un evlatları için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Aileler ve gençler, derneğimizi bir sığınak olarak görüyor. Biz de her zaman yanlarındayız. Bağımlılıkla mücadelemiz bir memleket meselesi. Muş gençliği ölmesin, anneler ağlamasın.”

İlginizi Çekebilir

ORGANİK ÇİLEK ÜRETİMİ MUŞ’TA YAYGINLAŞIYOR

OKUL SERVİS ARAÇLARI DENETLENDİ

MUŞ OVASI 1. ETAP SULAMA PROJESİ İLE BİTKİSEL ÜRETİM PLANLAMASI MASAYA YATIRILDI

AZİZ ŞEHİDİMİZ ÜMİT SOLAK DUALARLA YAD EDİLDİ

AFAD ÖNCÜLÜĞÜNDE MUŞ’TA GERÇEĞİ ARATMAYAN TATBİKAT

AİLELERİN EVLAT NÖBETİ MUŞ’TA 213. HAFTAYA ULAŞTI

ÇUVALLA ÖLÜME TERK EDİLEN İKİ YAVRU KÖPEK JANDARMA SAYESİNDE HAYATTA KALDI

ÇOCUK EVLERİ SİTELERİ’NDE GÜNLÜK YAŞAM VE FAALİYETLER İNCELENDİ

KAYMAKAM KOŞANSU: “DEVLET HALKIYLA VARDIR, KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK”

NEVŞEHİR’E ATANAN EMNİYET MÜDÜRÜ SERKAN KARAMAN’A VEDA

  • Cuma 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.4 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 30.3 ° / 13.9 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 5 3 0 2 5 11
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Alanyaspor 5 2 1 2 2 8
8.Samsunspor 5 2 1 2 1 8
9.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.İstanbul Başakşehir 4 1 1 2 1 5
12.Kasımpaşa 5 1 3 1 -2 4
13.Rizespor 4 1 2 1 -4 4
14.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
15.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
16.Fatih Karagümrük 5 1 4 0 -7 3
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 5 0 5 0 -6 0