Tarih: 24.11.2020 19:17

VALİ GÜNDÜZÖZ, ?ÖĞRETMEN, GÖNÜL İNSANI, EĞİTİM GÖNÜL İŞİDİR?

Facebook Twitter Linked-in

 

Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz´ün 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla yayınlamış olduğu mesajında; Öğretmenliğin bir meslek olmaktan ziyade; bilgi, fazilet ve azimle yoğrulmuş bir sanat olduğunu, söyleyerek; ?Öğretmen, gönül insanı, eğitim gönül işidir. Bizler, hayatın merkezine insanı alan, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla hareket eden bir medeniyetin mensubuyuz. Bu itibarla tüm hayatımız boyunca etkisini yakından hissettiğimiz, kişiliğimizin ve karakterimizin şekillenmesinde önemli pay sahibi olan öğretmenlerimizin gayretleri her türlü övgüye layıktır.

Milletimiz, öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde muasır medeniyetler seviyesine giden yürüyüşünü azimle sürdürmektedir.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ifadeleriyle; ?Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır.? İstikbalimiz sizlerin ellerinde büyümektedir. Türk milleti olarak görkemli bir geçmişten ışıltılı bir geleceğe ancak sizlerle kanat açabilir, ancak sizlerin sayesinde ileri gidebiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcilerimizi rahmetle anıyor, öğretmenlerimize aileleri ve sevdikleri ile birlikte sağlıklı, başarılı, huzurlu yarınlar diliyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —