Tarih: 07.07.2024 19:30

VALİ ÇAKIR GAZETECİLERE MİSAFİR OLDU

Facebook Twitter Linked-in

VALİ ÇAKIR GAZETECİLERE MİSAFİR OLDU

Muş’un Karabey köyü Kamış mezrasını ziyaret eden Muş Valisi Avni Çakır, İhlas Haber Ajansı (İHA) Muş Temsilcisi İshak Göngör’ün evine misafir oldu.

 

Muş Valisi Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile birlikte İHA Muş Muhabiri İshak Güngör’ün Muş-Bingöl sınırında yer alan Karabey köyü Kamış Mezrasını ziyaret etti.

Köy ve mezra sakinleriyle bir araya gelerek, öğlen yemeğini onlarla birlikte yiyen Vali Çakır, Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinledi. Mezradaki çocuklarla yakından ilgilenen Vali Çakır, onlarla sohbet ederek oyuncak hediye etti. Vali Çakır, çocuklara tatil döneminde bolca kitap okumalarını da tavsiye etti.

Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir valinin mezralarında ziyarette bulunduğu söyleyen köy sakinleri de “Devletin en ücra bir mezrada bulunması bile bizi son derece memnun etmiştir. Bu da biz mezra sakinlerine Karabey köy halkına verilen değerin bir göstergesidir. Mezra ve köy halkı olarak bu ziyaretten son derece memnun olduk. Allah devletimize zeval vermesin.” İfadelerinde bulundular.

Ziyarette, Muş Valisi Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Cihat Abukan ve eşi, Mustafa Batuhan Alpboğa eşi, İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman ve eşi, Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey ile kentte görev yapan basın kuruluşu temsilcileri katıldı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —