VALİ ÇAKIR, “YAŞLILARIMIZ, ÖRNEK ALDIĞIMIZ TECRÜBELERİYLE GELECEĞİMİZDİR”

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Vali Avni Çakır, “Büyüklerimize hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir yaşam sürmel

GÜNCEL 1.10.2024 16:35:00
VALİ ÇAKIR, “YAŞLILARIMIZ, ÖRNEK ALDIĞIMIZ TECRÜBELERİYLE GELECEĞİMİZDİR”

VALİ ÇAKIR, “YAŞLILARIMIZ, ÖRNEK ALDIĞIMIZ TECRÜBELERİYLE GELECEĞİMİZDİR”

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Vali Avni Çakır, “Büyüklerimize hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin sorumluluğudur”

 

Muş Valisi Avni Çakır, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yaşlılarımızın geçmiş ile gelecek arasında köprü vazifesi gören, kültürümüzü yarınlara taşımamızı sağlayan ve her zaman tecrübelerinden yararlandığımız değerli varlıklarımız olduğunu ifade eden Vali Çakır, “Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Onlar örfümüz, âdetimiz, geleneklerimiz ve hoş sohbetlerimizdir. Aziz milletimiz dini ve kültürel değerlerinden aldığı terbiyeyle; huzur ve refah yüklü bugünlere gelmemizde çok büyük emekleri olan büyüklerimize daima sevgi ve saygıyla yaklaşmış; büyüklere gösterilen minnet, şefkat ve ihtimam duyguları toplumumuzda her zaman ağırlığını hissettirmiştir” dedi.

“Büyüklerimize hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin sorumluluğudur” diyen Çakır şunları kaydetti, “Sosyal devlet anlayışıyla; yaşlılarımızın daha sağlıklı, daha mutlu, daha huzurlu olmaları, geleceğe güvenle bakmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Devletimiz, insanımızın değer yargıları arasında var olan yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımını, değişen toplum yapısı içinde ve bilimin ışığında profesyonelce hizmet alanlarına taşıyarak, yaşlı vatandaşlarımıza götürülecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmaları sürdürmektedir. Bu duygularla tüm büyüklerimizin ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlar, minnet ve şükran duygularımla, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

İlginizi Çekebilir

MUŞ İL MÜFTÜLÜĞÜNE NURULLAH KOÇHAN ATANDI

HASKÖY’DE KAMU HİZMETLERİ VE KOORDİNASYON MASAYA YATIRILDI

GÜZELDAĞ KAYAK MERKEZİ YARIYIL TATİLİNDE ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

İL MÜDÜRÜ YUSUF KILIÇ’TAN GSB MUŞ 1071 YURDU’NA ZİYARET

MUŞ’A ÖZGÜ KOYUN IRKI HEDEFİ İLK MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

VALİ ÇAKIR: “KAMU YATIRIMLARI KALKINMANIN TEMEL UNSURUDUR”

ESNAF ODASI BAŞKANLARINDAN VALİ ÇAKIR’A ZİYARET

KIRSALDA KAR ENGELİ: 51 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

MUŞ’TAN AHLAT VE HASANKEYF’E KÜLTÜR YOLCULUĞU

KÖY YOLLARI AÇILDI, EKİPLER GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN SAHADA

  • Pazar 11.7 ° / 5.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 9.2 ° / 3.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 9.3 ° / 1.1 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 20 12 2 6 15 42
4.GÖZTEPE A.Ş. 20 11 3 6 15 39
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 20 8 6 6 13 30
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 20 7 4 9 3 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 20 4 8 8 -6 20
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 20 5 10 5 -14 20
13.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
14.TÜMOSAN KONYASPOR 20 4 9 7 -9 19
15.İKAS EYÜPSPOR 20 4 10 6 -12 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 20 2 15 3 -22 9