Tarih: 14.01.2021 19:36

VARTO BELEDİYESİNDE ‘SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ’ İMZALANDI

Facebook Twitter Linked-in

VARTO BELEDİYESİNDE ‘SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ’ İMZALANDI

Varto Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ imzalandı.

 

Varto Belediyesinde çalışan memurların Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı. Sözleşme dolayısıyla Varto’ya gelen Bem-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ve beraberindekiler Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ertuğrul Avcı’yı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. Sendika temsilcileri ile yapılan görüşmeler neticesinde belediyede çalışan 14 memura sosyal denge sözleşmesi olarak verilecek net ücret 800 TL olarak belirlendi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine, Kaymakam ve Belediye Başkan V. Ertuğrul Avcı, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Bem-Bir-Sen Muş İl Başkanı Güven Yalvarıcı ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Burada bir konuşma yapan, Avcı, Bem-Bir-Sen heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediyenin imkanları dahilinde belirledikleri miktarın herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaretin sonunda sosyal denge sözleşmesi, Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ertuğrul Avcı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç arasında imzalandı. Sözleşme töreni Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç’in hediye takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —