VEDAŞ, YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü Malazgirt ve Varto ilçelerinde elektrik hatlarını yer altına alırken yeni aydınlatma tesisleri inşa ederek sokak ve caddeleri aydınlatıyor.
Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Muş İl Müdürlüğü müşterilerine daha kaliteli hizmetler sunabilmek hedefiyle, mevcut aydınlatma sistemlerinde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.
VEDAŞ, müşterilerine daha kaliteli ve kalıcı elektrik hizmeti sunmak için yürüttüğü iyileştirme ve geliştirme çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek il ve ilçe merkezlerinde gerçekleştirdiği sokak aydınlatma çalışmaları kapsamında ihtiyaç duyulan güzergâhlarda yeni aydınlatma tesisleri yapmaya devam ediyor.
Çevre ve trafik güvenliğinin artırılmasının yanı sıra, şehirlerin daha estetik bir görünüme kavuşarak aydınlatılabilmesi amacıyla başlatılan Aydınlatma Sistemlerinin İyileştirilmesi çalışması tamamlandı.
VEDAŞ, ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanlarını yenileriyle değiştirirken, henüz ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenlerden etkilenerek arızalanan aydınlatma armatürlerini ise bakım ve onarımdan geçirdi.
Bu kapsamda VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü tarafından Malazgirt ve Varto’da başlatılan aydınlatma çalışmasını tamamladı.
Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü Malazgirt ve Varto ilçelerinde elektrik hatlarını yer altına alırken yeni aydınlatma tesisleri inşa ederek sokak ve caddeleri aydınlatıyor.
Malazgirt ve Varto ilçelerinde yapılan çalışmalar kapsamında; ekonomik ömrünü tamamlamış eski hatlar kaldırılırken havadan geçen elektrik hatları da yer altına alındı. Sokak ve caddeleri daha aydınlık hale getirmek için ihtiyaç duyulan güzergâhlarda yeni aydınlatma tesisleri inşa edildi.
Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren VEDAŞ İl Müdürü Suat Coşar, aydınlatma çalışmaları kapsamında cadde ve sokakları ışıl ışıl hale getirdiklerini söyledi. Tüketicilerin memnuniyeti göz önünde bulundurularak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Müdür Coşar, merkez, ilçe ve kırsal alanlarda enerji şebeklerinin bakım onarımını gerçekleştirdiklerini söyledi.
İklim şartlarına karşı önlem almak adına enerji hatlarını yer altına alarak muhafaza ettiklerini ifade eden Coşar; “Merkez, ilçe ve merkeze uzak bölgelerde; yatırım, bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda birçok noktada havai hatlarımızı yer altına alarak şebekemizi iklimin olumsuzluklarından koruyor aynı zamanda şehir estetiğine katkı sağlamış oluyoruz. Aydınlatma kapsamında yaptığımız çalışmalarla sokak ve caddelerimizi ışıl ışıl hale getiriyoruz. Arıza oluşumunu önleyici tedbirler alarak modern ve sorunsuz bir şebeke oluşturmak ayrıca tüketicilerimizin memnuniyetini daha da geliştirmek için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Yaklaşmakta olan çetin kış şartlarında da tüketicilerimize sunduğumuz hizmet kalitesinde aksama yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerimiz alıyoruz. Bu kapsamda; merkez, ilçe, köy ve mezralarımızdaki trafo, pano, havai hatlar, aydınlatma tesisleri gibi şebeke unsurlarımızın tamamının bakım ve kontrollerini tamamlıyoruz. Yatırım çalışmalarımız kapsamında bazı bölgelerde havai hatlarımızı yer altına alarak şebekemizi iklim şartlarının olumsuzluklarından da koruyoruz” dedi.