Tarih: 21.09.2021 19:29

VEDAŞ’TAN 3 İLÇE İÇİN KESİNTİ UYARISI

Facebook Twitter Linked-in

VEDAŞ’TAN 3 İLÇE İÇİN KESİNTİ UYARISI

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü Malazgirt, Bulanık ve Korkut ilçelerinde 22-24 Eylül tarihleri arasında programlı elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

 

VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü 22-24 Eylül tarihleri arasında yenileme, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle uygulanacak olan bir haftalık programlı elektrik kesinti hakkında bir duyuru yayınlayarak vatandaşları uyardı.

Malazgirt, Bulanık ve Korkut ilçelerine bağlı bazı köy ve mahallelerde uygulanacak olan programlı elektrik kesintileri ile ilgili olarak yapmış olduğu duyuruda, elektrik kesintisinin uygulanacağı yerleri ve zamanları açıkladı.

Konu ile ilgili olarak VEDAŞ Muş İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Muş Sistem İşletme Müdürlüğü tarafından Bakım Onarım Çalışmaları, Muş il Yatırım tarafından Şebeke Yenileme Çalışmaları sırasında belirtilen bölgelerde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.

22.09.2021 tarihinde 10.00 17.00 saatleri arasında Şebeke Bakım Onarım çalışması nedeniyle; Bulanık İlçesine bağlı Boztaş Köyü, Korkut İlçesine bağlı Kırkaya Köyü, Malazgirt İlçesine bağlı Fenek Köyü, Haydar Komu Mezrası civarları programlı elektrik kesintisi olacaktır. 

23.09.2021 tarihinde 10.00 17.00 saatleri arasında Şebeke Bakım Onarım çalışması nedeniyle; Bulanık İlçesine bağlı Sultanlı Köyü, Korkut İlçesine bağlı Yolgözler Köyü, Yünören Köyü, Malazgirt İlçesine bağlı Ağılbaşı Köyü civarları programlı elektrik kesintisi olacaktır.

24.09.2021 tarihinde 10.00 17.00 saatleri arasında Şebeke Bakım Onarım çalışması nedeniyle;Bulanık ilçesine bağlı Kotanlı Köyü, Korkut İlçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi Şehitlik Mahallesi, Malazgirt İlçesine bağlı Tıkızlı Köyü civarları programlı elektrik kesintisi olacaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —